You think I can't get hurt like you

För första gången sen vi fick lov har jag nu tid att sätta mig ned och blogga. Jag har haft fullt upp och i stort sett bara varit hemma och vänt. Men nu har jag som sagt tid så här får ni en snabb resumé av mitt lov hittills:

Lördag:
Matte sov som sagt hos mig så hela förmiddagen umgicks jag med honom. Runt 12 kom sedan Linas ägare Elin hit då Lina skulle visas upp och provridas av två stycken från Arboga. Eftersom att jag var tvungen att åka iväg och jobba hann jag aldrig se dom rida men dom verkade trevliga och Elin var väldigt nöjd. Så på torsdag ska dom komma tillbaka och provrida ännu en gång innan Lina ska besiktas om det blir något köp.

När jag kom till jobbet fick jag en introduktion till hur det går till på barnläger vad gäller maten. Eftersom att det inte alls är samma sak att servera lägermat som söndagsbuffé eller julbord så var det lite skillnad. Man hade inte alls lika mycket att göra så det var inte alls lika stressigt som tidigare. Dock fick man svara på intelligenta frågor som "har du pojkvän?" och "hur lång är du?" av var och varannat barn.

När jag sedan slutade vid halv åtta åkte jag direkt hem och duschade och fixade mig innan jag åkte till St Sundby på 50-års fest. Mattes pappa hade nämligen fyllt år så resten av kvällen spenderade jag där. Hann både få pussar från fulla tanter, fått förklarat för mig hur Matte var när han var liten och lyssnat på en 25 minuters upplägg om fotboll innan jag och Matte tröttnade och åkte hem till han.

Söndag:
Spenderade hela förmiddagen hos Matte innan jag åkte till Hjälmargården för att jobba igen vid halv två. Slutade vid åtta efter att ha lagt upp fika, blandat saft, serverat mat, förbrett frukosten, sett glad ut, kokat kaffe, plockat undan, svara på barnens frågor, delat ut korv med bröd och pratat med ledarna i stort sett hela kvällen. Därefter åkte jag hem och bytte bil innan jag åter igen åkte hem till min man.

Måndag:
Hela förmiddagen var jag som sagt hos Matte innan jag åkte till jobbet. Gjorde i stort sett samma saker idag som de föregående två dagarna. Skillnaden var bara att det var mer att förbereda inför middagen då det skulle vara en festmåltid eftersom att det var sista kvällen på barnlägret. Slutade sedan vid åtta och åkte då hem och bytte bil ännu en gång innan jag begav mig in till stan till Emilie.

Tisdag:
Efter att Emilie och jag vaknat idag åkte vi ner till Friskis och tränade vid lunch. Därefter skjutsade jag henne till jobbet innan jag åkte hem. Hade tänkt sola men var för lat för det. Istället ska jag nu ut och rida båda hästarna innan jag måste ta tag i lite skolarbete medan jag väntar på att Matte ska komma hit ikväll.

Som sagt en väldigt kort sammanfattning av mitt lov hittills.....Jag förstår verkligen om ni inte ens orkar läsa igenom allt.

Kommentarer
Postat av: Matilda Sandén

Du har en väldigt fin blogg måste jag bara säga =)

2011-02-23 @ 12:05:15
URL: http://mmatilda.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0