DAG 4 - USA

2011-01-31, 21:59:00 / Kategori: Allmänt
Hollywood Studios:Förmiddagen spenderades på Hollywood Studios där vi gick runt och kollade i solen. Det fanns även två roliga karuseller där som vi roade oss med. När vi sedan ansåg att vi sett allt som finns att se tog vi båten tillbaka till hotellet och åt lunch innan vi begav oss till Epcot. Där fick vi se olika "länder". Bland annat Mexico, Kina, Japan, Norge, Frankrike och England. Resten av kvällen spenderades på hotellet i poolen.

Epcot:

DAG 3 - USA

2011-01-30, 21:28:00 / Kategori: Allmänt

Medan pappa deltog i en massa jobbkonferanser i Orlando roade vi andra i familjen oss med att gå runt och kolla i dom olika "disney-världarna". Vi bodde ju trots allt mitt i smeten.

Så hela dagen idag var vi på Magic Kingdom och gick runt och njöt i solen. Jag följde sedan med pappa till en fest som Lotusphere, dem som höll i konferanserna, hade ordnat. Jag fick alltså gå runt och dricka öl, lyssna på live-kareoke, kolla på olika dansuppträdanden och lyssna på när min kära far hade otroligt intressanta konversationen med andra människor i hans ålder om hans jobb. Resten av klanen höll till vid hotellets alla pooler.

Utsikt från hotellet:Magic Kingdom:


Fest med Lotusphere:Förklaring till den näst sista bilden:
Pappa vill att jag ska vara med på kort tillsammans med "statyn". Jag går då fram och ställer mig bredvid henne och precis när pappa ska ta kort tar hon sin hand framför mitt ansikte vilket jag först inte ser. Utan jag blir istället helt livrädd när jag känner hennes hand helt plötsligt på mitt ansikte. Wtf liksom.


DAG 2 - USA

2011-01-29, 18:11:00 / Kategori: Allmänt

Sätt er in i den här situationen:

Du har precis vaknat i en skön hotellsäng. Du drar bort gardinerna och ser att det är strålande sol ute. Endast iklädd i t-shirt går du ut på balkongen och konstaterar att det räcker att dra på sig ett par shorts idag.

Låter rätt underbart va?

Du fortsätter sedan denna härliga morgon med en god frukostbuffé innan ni tar er ut för att njuta av vädret och utsikten. Ni beger er sedan till ett stort köpcenter där ni spenderar hela dagen med att gå i olika affärer. Lite senare på eftermiddagen tar ni bilen tillbaka till hotellet och lägger er i badet medan ni planerar resten av kvällen. Ni bestämmer er för att åka ned till Downtown Disney för att äta och gå runt och kolla lite. Och det är också precis det ni gör innan ni återigen befinner er på hotellet för att sova.


DAG 1 - USA

2011-01-28, 18:11:00 / Kategori: Allmänt

Klockan fyra på morgonen bar det av hemifrån mot Arlanda. Sov i stort sätt hela bilresan dit och väl på Arlanda efter att vi hade gått igenom alla kontrollerna sov jag även där i en timme då planet var försenat. 10.19 lyfte det iallafall från Sverige och efter nästan nio timmar landade vi i New York då vi fick skynda oss till nästa plan som tog oss till Orlando. Halv sex var vi äntligen framme (lokal tid) och trots att alla var trötta och hungriga var det otroligt skönt att kliva ut i det varma vädret. Två timmar senare hade vi även lyckats ta oss till hotellet, fått våra rum, ätit och gjort oss klara för sängen.  


Mot Florida

2011-01-27, 23:26:00 / Kategori: Allmänt
Nu när allt är fixat och klart ska jag passa på att försöka sova fyra timmar innan jag måste gå upp igen. Kan dock bli svårt då jag för första gången på två veckor måste sova ensam. Får se hur det går. Hörs iallafall på söndag nästa vecka då jag kommer hem igen. Hoppas ni alla överlever utan mig och mina vackra och klokt utvalda ord så länge. Pusssss.

My feelings for you

2011-01-27, 19:32:34 / Kategori: Allmänt
Om nio timmar dra jag och chillar lite i USA. Innan dess ska jag ha hunnit redigera det sista på instruktionsfilmen, klura ut hur man gör för att det ska gå att spela upp det i ett annat program, åka och lämna filmen hos Eve om det inte, mot förmodan, skulle kunna gå att skicka den, fixa allt i stallet, uppdatera några inlägg och packa (har såklart inte börjat med det än). Skulle även vara trevligt om jag hann sova lite oxå. Men vi får se hur det blir med den saken.

Make my day

2011-01-25, 17:19:04 / Kategori: Allmänt
Skulle som sagt ha tränat för Mannu idag även fast det varit en hel del problem i helgen. Lektionen blev dock inställt efter att jag både fått ett mejl från Madelene och ett sms från Angela. Åkte istället dit och red själv i ridhuset med Amanda. Och det gick bra det med. Nu ska jag fortsätta att redigera vår lastningsfilm så att vi bara behöver prata in allt på torsdag. Höres och synes senare.


Lay down the law

2011-01-25, 15:01:00 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från St Ekeby där vi hade stalltjänst, sitsträning och säkerhetskontroll av stallet och personalen. Vi hann även börja redigera vår instruktionsfilm om lastning. Nu ska jag iväg till Stall Stenbro och rida en lektion för Mannu.


Blue monday

2011-01-24, 18:19:00 / Kategori: Allmänt

Sov till halv ett. Åkte hem till Emilies mormor och drack te. Deltog i ett puls/medelpass. Åt en subba. Solade. Åkte hem. Duschade. Pratade med Madde. Väntade i tre timmar på att pappa skulle fixa och föra över en film till datorn. Åkte hem till min man.


One way ticket

2011-01-24, 08:58:43 / Kategori: Allmänt

Har precis skjutsat ut min man till bussen och släppt ut hästarna. Så nu väntar åter igen sängen och några extra timmars skönhetssömn. Allt annat får vänta. Godnatt.


Lame brained

2011-01-23, 13:21:00 / Kategori: Allmänt
Matte har åkt till gymmet och jag är hemma för att ladda inför ett puls/medelpass med Emilie. Var ett tag sen man körde kondition så får se hur det går. Appropå träning så måste jag verkligen ta tag i loggböckerna och rapporterna till projektarbetet sen. Det går så otroligt segt på den fronten. Verkligen.


Into your eyes

2011-01-22, 15:05:00 / Kategori: Allmänt

Kvällen igår med min man var riktig mysig. Vi åt på Akropolis innan vi gick och såg Little Fockers. Vi tog oss sedan hem till honom och sov där. Är nu bara hemma en snabbis för att rida hästarna innan jag ska åka tillbaka till honom igen ikväll. Tror även att Felle skulle hålla oss sällskap då så antar att det blir en Jersey Shore kväll. Men det är väl inte fel det heller. Iallafall inte om man lyssnar på Evelina eller dom två pojkarna.


Utan dina andetag

2011-01-21, 15:53:41 / Kategori: Allmänt
Åker in till stan nu för en mysig kväll med min man. Först ut och äta sen bio. Åker sedan hem till honom och spenderar resten av natten där. Så hörs imorgon igen.

There's a demon inside me

2011-01-21, 09:51:45 / Kategori: Allmänt


Har precis skrivit det otroligt nödvändiga provet och sitter nu och väntar på att alla andra också ska bli klara. Skulle egentligen sedan ha redigerat vår lastningsfilm nu men såklart glömde jag både videokameran och datorn hemma. Asbra vekligen. Hejdå.

Near to you

2011-01-20, 17:14:49 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart in till Friskis för att delta i ett styrka/medelpass tillsammans med min gamle far och Emilie. Senare ikväll får jag även träffa min man igen. ♥   


Otroligt värt

2011-01-20, 16:46:40 / Kategori: Allmänt

Jag var nyss inne på fronter för att snabbt läsa igenom det vi skulle kunna inför ridläraprovet imorgon (något som jag redan innan tyckte var ett stort skämt). Jag får då se att de i åk 1 hade prov idag på exakt samma saker som vi ska ha prov på imorgon. Det visar ju verkligen hur långt man kommit i sin utveckling både teoretiskt och på hästryggen under tre år här på Realgymnasiet. Jag kan fortfarande inte förstå varför vi har prov på samma saker om och om igen som man redan i ettan lärde sig. Så sjukt onödigt. Kan inte tänka mig att det är någon i vår klass som inte kan allt det där vid det här laget. Lärarna måste tro att vi är efterblivna.


I'm yours

2011-01-20, 12:47:07 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från min man. Han åkte iväg tidigare än mig imorse vilket sedan resulterade i att jag försov mig. Så mycket att jag inte kände att det var nödvändigt att åka in till skolan för att vara där en timme och sedan åka hem igen. Istället ska jag nu gå ut och koppla för transporten och sedan åka iväg till Stall Stenbro med Amanda för att träna lite i deras ridhus. Även Lina ska ridas innan jag ska åka in till Friskis för att träna med Emilie. Så vi hörs sen gott folk.


Disco pogo

2011-01-19, 18:43:25 / Kategori: Allmänt


Den här dagen har gått riktigt snabbt. Något som jag verkligen inte trodde när jag satt i bilen påväg till Arphus. Borstade och fixade hästar, putsade utrustning, red, masserade en häst, fodrade och sopade var det jag gjorde idag på praktiken. Veterinären var där och kollade de flesta utav hästarna vilket gjorde att det inte fanns så mycket att göra. Rätt skönt, ja. Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig och sova någon timme. Plugget skjuter jag som vanligt upp.

Bloggfakta

2011-01-18, 20:51:15 / Kategori: Allmänt

1 - Hur länge har du bloggat? Sen den 23 mars 2009.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Jag hade ingen bild.


3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Är det vanligt att man förälskar sig i bloggar? Isåfall måste det väl vara min egen.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Intressanta, verkligen.


5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? 19 st.


6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? 11 dagboksbloggar och 8 ämnesbloggar.

7 - Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. http://www.egoinas.se


8 - Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. http://emilieidamaria.blogg.se


9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Dom älskar det och följer mig slaviskt.


10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Ohja.


11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Min gräns funkar bra.


12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Sex, politik, matlagning, föräldraskap. För personligt. För oinsatt. För okunnig. För få barn.


13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Ingen utsträckning alls.


14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Man kan få en uppfattning om hur man tror att personen är men man lär inte känna någon genom att läsa en blogg.


15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nej.


16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Ja.


17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar. Nej jag är en så underbar person vilket gör att ingen skulle få för sig att skriva något illa om mig.


18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Nej.


19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Finns det några nackdelar?


20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Kan jag tänka mig, tror inte mina läsare skulle klara av att skiljas från mig.


21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Malin, Emilie, Evelina, Anton, Rebecka.


If you push me it might be bad

2011-01-18, 19:26:29 / Kategori: Allmänt

Vaknat upp hos Matte. Hämtat upp Evelina. Åkt till St Ekeby. Tömkört en häst. Kollat när några filmade longering. Ätit lunch. Ridit en häst. Åkt hem. Skrivit några rader på halvtidisrapporten. Ridit ännu en häst. Fixat i stallet.
Min dag såhär långt.

Skriva klart halvtidsrapporten. Duscha. Plocka undan i mitt rum så att man kan se golvet igen. Vänta på att Matte ska komma hit. Umgås med han.
Resten av min dag.


How we walk

2011-01-17, 11:50:54 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag snart iväg till Vilsta där jag ska rida en dressyrlektion innan jag får åka hem igen. Sedan ska jag in och träna med Emilie. Puls/medel var det vi skulle köra idag. Så nu vet ni vart jag kommer hålla hus de närmaste timmarna.

River flows in you

2011-01-17, 11:48:19 / Kategori: Allmänt
Har precis varit och ridit för Mannu på Amanda. Det gick bra även idag och det är en stor skillnad från första gången jag red för honom. Mannu berättade även att jag kunde ha hästarna hos dom under de tre veckor jag ska ha praktik där vilket är jätte bra eftersom att vi inte har någon paddock eller ridhus här hemma. Så kan det bli bättre? Tre veckors praktik där jag både får träna på min engelska och få hjälp med Amanda och Lina. Inte illa.

I stand here still

2011-01-16, 19:41:00 / Kategori: Allmänt

Trodde aldrig att jag skulle hinna in och träna efter clinicen, men det gjorde jag. Ett skivstångspass blev det. Känner att jag lär ha träningsvärk imorgon. Nu ska jag gå och duscha och sen vänta på att Matte som kommer hit. Tänkte ni ville veta.


Clinic för Mannu

2011-01-16, 13:17:00 / Kategori: Allmänt
Kom hem rätt sent igår vilket gjorde att det inte alls var kul att gå upp imorse. Tog iallafall med mig hästen och åkte till Stenbro vid halv tio där det var en clinic. Efter att ha deltagit i en teorilektion och sett en tjej med en lusitanohingst var det min tur att rida. Det gick riktigt bra och det börjar verkligen kännas att det går framåt nu. Vilket är väldigt skönt.


Studentfest #1

2011-01-15, 08:36:00 / Kategori: Allmänt

Igår befann jag mig på Harrys tillsammans med Evelina, Emilie och Lina. Det var nämligen Eskilstunas första studenfest där vilket gjorde att man träffade massor med folk man inte sett på länge. Kvällen var riktigt kul men det blev dock lite för mycket av det goda vilket gjorde att jag och Evelina drog strax efter ett. Matte kom då och hämtade oss och det var även hos han jag spenderade resten av natten.

You're not alone

2011-01-14, 18:51:29 / Kategori: Allmänt
I mer än en timme har jag varit ute och gått/joggat/sprungit med min häst. Idrotten i skolan var inte speciellt givande (körde vollyboll och eftersom att ingen är speciellt bra på det så blev det att man mest stod still, fick dock klättra på handbollsmål med en lång pinne i handen för att försöka få ned bollen som råkade skjutas upp och fastna vid taket) och eftersom att jag inte hade tid att ta mig till Friskis slog jag två flugor i en smäll. Jag fick konditionsträning och hästen fick träna på att trava långsamt. Känner iallafall att det var tur att jag fick en powernap när jag låg och solade för nu bär det av till Emilie för att börja förfesta.

I like that

2011-01-14, 09:11:21 / Kategori: Allmänt
Jag hade fullt upp hela dagen igår vilket gjorde att jag aldrig hann uppdatera. Efter en helt ovärd skoldag som innehöll prat om APU, studiebesök på en moské, föreläsning om hur man skriver CV och rapportskrivning, gick jag till Harrys och köpte biljett till studentfesten med Emilie. Därefter åkte jag hem och red innan jag åter igen träffade Emilie. Den här gången för att sola och dansa afro. När det var klart åkte jag direkt hem och duschade innan jag åkte vidare till St Sundby där jag även igår spenderade natten.  

Not afraid

2011-01-12, 21:38:06 / Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute och ridit med min syster och deltagit i ett corepass tillsammans med Emilie och hennes mamma. Så nu ska jag bara duscha innan det bär iväg igen. Den här gången till St Sundby. Hörs imorgon sötisar.

In my dreams

2011-01-12, 13:35:55 / Kategori: Allmänt

Det är sjukt hur många drömmar man kan drömma (och komma ihåg) på fyra timmar. Sju olika drömmar hade jag innan jag nu har klivit upp ur sängen igen. Och alla var lika äckliga och skumma. Tre av dom kommer här:

Dröm 1
Jag ligger i min säng och hör någon gå upp för trappen och in i mitt rum. Jag kan inte urskilja vad personen säger men jag vet att han pratar med mig. Jag försöker öppna mina ögon och svara personen. Men jag upptäcker då att jag inte kan röra mig. Jag kan varken öppna munnen eller min ögon eller resa mig upp ur sängen. Jag är helt fast.

Dröm 2
Exakt likadan som dröm 1.

Dröm 3
Min bror ska ut med sin racerbåt till någon ö. Jag och pappa bestämmer oss för att följa med. Det är fullt med ormar i sjön som hoppar upp och försöker bita en när man åker förbi. Så jag sitter spänd hela båtturen med stängda ögon och hoppas på det bästa. Väl framme är inte längre min bror och pappa med i drömmen. Utan jag går själv till en stuga där flera av mina kompisar är. Jag är fortfarande rädd efter båtturen och vill så fort som möjligt hem igen. Jag börjar däreför att hjälpa till i stugan för att vi fortare ska kunna komma därifrån. Det retar dock upp tre utav killarna som börjar skrika och slå mig. Jag springer därför in i skogen bakom stugan även fast jag vet att jag aldrig kommer komma undan dom. Jag hör hur dom kommer närmare och närmare bakom mig. När jag sedan faller handlöst ned i marken efter att ha snubblat på en rot vaknar jag.


Hello

2011-01-12, 09:25:00 / Kategori: Allmänt
Praktiken blev inställd så nu går jag och lägger mig igen. Verkligen värt att gå upp 06.15, åka in till stan, vända och sen åka hem. Kunde lika gärna ha stannat i sängen.

When it was good

2011-01-11, 22:23:54 / Kategori: Allmänt

Tränat med Amanda för Manno och deltagit i ett yogapass tillsammans med Emilie och hennes mamma är det jag hunnit med sen sist jag skrev. Mycket intressant fakta. Men jag känner en viss press att uppdatera om allt jag gör eftersom att ni är så otroligt intresserade av mitt liv. Godnatt.


Welcome to hell

2011-01-11, 15:40:53 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från den första skoldagen på den sista terminen. Och det första jag kan konstatera är att jag redan är skoltrött. Det har gått en dag liksom. Jag skulle mer än gärna skolka mig igenom hela vårterminen. Men med tanke på att det är då man ska ge allt är det kanske inte så bra. Dock kommer en hel månad gå åt till endast praktik och hästrelaterade saker utöver de två praktikdagarna i veckan. Så jag tror nog att den här terminen kommer gå snabbt. Riktigt skönt faktiskt.

All my thoughts are all the same

2011-01-10, 22:21:47 / Kategori: Allmänt
Mindre än halva första filmen orkade jag se innan jag tröttnade. Filmen var bra mycket mer långtråkig än vad jag mindes den. Så nått maraton för mig blev det inte. Jag går och lägger mig istället.

Harry Potter

2011-01-10, 18:39:47 / Kategori: Allmänt
Var och hämtade alla Harry Potter-filmerna hos min kusin igår för att min syster ville se dom. Så nu ska jag gå ner till bion och ha Harry Potter-maraton med henne. Tror dock inte att vi kommer orka se alla fem filmerna ikväll haha. Hej hej nörd typ.


You break me up

2011-01-10, 13:14:15 / Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från St Sundby. Det kändes inte riktigt värt att åka till Vilsta och rida en lektion för att sedan åka hem igen när det inte ens var säkert att vi hade någon ridlärare. Istället ska jag nu ut och rida här hemma med min syster innan jag ska in och träna på Friskis med Evelina och Emilie. Mycket mer värt. Min första skoldag den här terminen börjar imorgon istället.  


Veckans planering

2011-01-10, 10:43:00 / Kategori: Allmänt
Måndag
- Specialidrott
- Puls/medel
- Rida Amanda
- Rida Lina

Tisdag
- Heldag på St Ekeby
- Hämta en sadel
- Rida Lina
- Träna Amanda för Manno
- Yoga

Onsdag
- Praktik hos Pether&Per
- Rida Lina
- Corepass
- Iväg till St Sundby

Torsdag
- Skola
- Köpa biljett till Studentfesten
- Rida Amanda
- Rida Lina
- Sola
- Afro dans

Fredag
- Skola
- Rida Amanda
- Rida Lina
- STUDENTFEST på Harrys


Do it again

2011-01-09, 12:22:18 / Kategori: Allmänt
Hästarna är ridna och jag ska snart bege mig in till stan. Ett skivstångspass och solning med Emilie väntar nämligen. Helt ok.

Ma chérie

2011-01-07, 22:12:50 / Kategori: Allmänt
Insåg precis att mitt förra inlägg inte stämmer. Jag varken red eller åkte iväg på fest. Istället sov jag ett par timmar och laddade om inför imorgon. För då däremot blir det en utgång med Evelina och Emilie. Kan inte bli fel. Nu ska jag fortsätta att vara social méd min nyinflyttade inneboende. Hejdå.

Min dag i bilder

2011-01-07, 15:39:11 / Kategori: Allmänt
Nyss:
Nu:
Senare:
Double vision

2011-01-06, 22:38:42 / Kategori: Allmänt
Danspasset blev tydligen instället så jag spenderade även resten av dagen i sängen med en bok i handen. Kan vara skönt det med. Imorgon däremot är det mycket som jag ska ta tag i. Sola, träna, rida, rida, ringa två samtal och försöka jobba bort en del av högen med skoluppgifter jag har kvar. Det kan även hända att det blir en utgång. Men det återstår att se. Nu väntar jag åter igen på lite sällskap så vi hörs imorgon loverzzz.

Dirty situation

2011-01-06, 14:14:42 / Kategori: Allmänt
Klockan är tio över två och jag har precis vaknat. Det känns nästan som att jag var ute igår. Men nae. Eftersom att jag låg och sov när jag egentligen skulle vara på Friskis och delta i ett puls/medelpass ska jag istället åka in till halv fem och testa på dans där. Får se hur det går. Nu blir det frukost/lunch/nästan middag.

Ten years down

2011-01-05, 20:14:09 / Kategori: Allmänt
Nu är tre veckors praktiken fixad. Det blir hos min tränare. Eftersom att Manno är portugis ingår träningen på min engelska där vilket gör att en utomlandspraktik inte känns så himla värt. Jag tar utomlandsresorna efter studenten. Känns så mycket bättre.


Jag är illvåt

2011-01-05, 19:54:17 / Kategori: Allmänt
Emilie: Utgång?
Amanda: Det blir inge.
Emilie: Inte?
Amanda: Nej jag lyckades övertala mig själv att inte låta mig övertalas av dig.

Två minuter senare.

Emilie:
Var du seriös med det där du skrev förut?
Emilie: Amanda?
Emilie: Jag får ont i magen.
Emilie: Svara då?

Jag älskar den där kvinnan.Do your dance quick

2011-01-04, 20:30:06 / Kategori: Allmänt
Motionerat Lina --> Tränat Amanda för Angela --> Lämnat in en sadel på lagning --> Solat med Emilie
--> Deltagit i ett medelpass --> Duschat

Min dag baby.

Nu väntar jag besök så hörs igen imorgon.


Like a prayer

2011-01-03, 18:46:34 / Kategori: Allmänt
Fyfan. Det här var det jobbigast träningspasset hittills. Efter 10 minuter ville jag lägga mig ned och dö. Det märktes även att folk nu ska försöka hålla sina nyårslöften och bli fit till sommaren. Det var nämligen smockat på Friskis. Och mitt i allt stod jag och flåsade som en gris. Aldrig mer tre dagars festande!

Miami 2 Ibiza

2011-01-03, 15:01:04 / Kategori: Allmänt
Efter tre dagars festande ska jag nu in på mitt första träningspass. Känner att jag kommer vara helt död efter två minuter. Hörs när jag kommer hem igen!

I know what you want

2011-01-03, 13:07:57 / Kategori: Allmänt
Nu har jag landat och känner att det är dags att ta tag i bloggandet igen. Jag har rätt många inlägg som ska publiceras och de flesta är tidsinställda så att ni inte blir förvirrade. Men först ska jag gå ska jag gå och ta min brors mobil så att jag kan få kontakt med omvärlden igen.

Sälen 2010/2011

2011-01-02, 19:32:00 / Kategori: Allmänt
Resan dit började väldigt bra. Den ena bilen var sjukt baktung och fick punka efter mindre än en timme.
Bilresan forstatte sedan med öldrickande, sång och lite tjaffs.
Väl framme tappade den ena bort sig i receptionen medan de andra var och hyrde skidor inför morgondan. Mycket smidigt. Efter att ha hittat tillbaka och kommit fram till stungan började uppackningen och ölspel direkt. Jag, Emilie och Karro gick istället och bubblade en stund.  
Runt tolv-ett har hälften gått och lagt sig så jag och Linus bestämmer oss för att gå till Afterskin. Dock var det inte en käft där vi vi gick tillbaka och hämtade en pulka och åkte lite i backen istället. Somnade sedan direkt när jag gick och la mig.

Fredagen började vid halv ett för min del. De flesta var och åkte skidor men jag orkade aldrig ta mig upp ur sängen. Även den här eftermiddagen bestod av ölspel och sång. Lite senare lagade vi en god nyårsmiddag innan vi gick över en sväng till grannarna för att fira nyår med dom.

Vid tolvslaget gick alla ut och smällde raketer utanför stugorna.
Vi gick sedan in och skulle forstätta drickandet. Men de flesta ville sova så jag, Karro, Linus, Emil, Matte och Jonas går iväg till Afterskin fem i två. Men de stängde tydligen vid två så vi kom inte in. Så det var bara att vända tillbaka då. Vi spelade nått ölspel till innan vi bestämde oss för att basta och bubbla lite. Så vid fyra-halv fem ungefär kom jag i säng igen.

Lördagen gick åt till att bubbla, spela 21 och dricka gruugs.


Gick sedan och la oss runt ett och snackade en massa skit. När vi väl slutat prata kunde jag dock inte somna för att snubben i samma rum som mig snarkade som fan. Så jag gick ned och spenderade natten i soffan istället. Inte jätte skönt.

I söndags gick vi upp runt halv nio och började packa ihop alla grejer och plocka undan lite efter oss. Sen väntade en sex timmars bilresa hem. Riktigt skönt att det inte tog lika långt att åka dit som hem.


Mitt 2010

2011-01-01, 14:24:00 / Kategori: Allmänt
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har gjort massor i år som jag tidigare aldrig gjort förut. Bland annat varit på festival, röjt på krogen och tagit körkort.
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade inga löften.


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, men några som är gravida just nu.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur är.

5. Vilka länder besökte du?
Jag besökte faktiskt inga länder i år.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej, inte vad jag kan komma på. Jag tyckte 2010 har varit väldigt bra.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Jag har jätte svårt för att komma ihåg datum. Men jag kommer aldrig att glömma Metaltown 2010 eller alla galna krogenrundor med framför allt Evelina och Emilie. 13 september då jag tog körkortet kommer jag nog aldrig glömma heller. Vilken frihet.

8. Vad var din största framgång 2010?

Största framgången 2010 har nog varit att jag vågat öppna mig mer.

9. Största misstaget?
Det är lätt att vara efterklok, men överlag ångrar jag inget.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har knappt varit sjuk alls och blir jag sjuk tar det inte lång tid innan jag blir frisk igen. Vilket är väldigt skönt.

11. Bästa köpet?
Metaltown biljetten helt klart.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och krogen kan jag tänka mig.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Oändligt många saker.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Rammstein - Du hast
Eminem ft Rihanna - Love the way you lie
LMFAO ft Lil Jon - Shots
Phonat - Set me free

15. Var du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Satsat mer på skolan.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Irriterat mig på småsaker.

18. Hur tillbringade du julen?
Här hemma tillsammans med släkten.

19. Blev du kär i år?

Nej.

20. Hur många one night stands?21. Favoritprogram på TV?
Jag brukar inte kolla på tv speciellt ofta så jag har inget favoritprogram.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, det är onödigt att lägga ned energi på hat.

23. Största musikaliska upptäckten?
Har inte haft någon musikalisk upptäckt i år.

24. Årets bästa film?
Inception.

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Gjorde inget speciellt.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det alltid, men jag har varit nöjd med mitt år ändå.

27. Vad fick dig att må bra?
Underbara vänner.

28. Vem saknade du?

29. De bästa nya människorna du träffat?
Anton helt klart. Sen även alla sjuka människor man träffade på Metaltown. Annars har jag inte träffat så många nya i år.