Hard work

2012-07-25, 21:07:05 / Kategori: Allmänt
Bloggandet har inte alls gått lika bra som jag tänkt mig, men jag får skylla på att jag har haft alldeles för mycket att göra. Jag har haft fullt upp med en massa jobb. Mina föräldrar och syskon är på Öland så jag har varit hemma och ruinerat min syster genom att städa hennes rum och tagit hand om hästarna. Har även delat ut en massa post och lirat blackjack.

Ikväll blir det återigen jobb på Brasseriet le Grand då chefen ringde och frågade om jag kunde offra mig att jobba ikväll så att dom inte behövde skicka hit folk från Västerås. Och snäll som jag är ställer jag upp. Lär dock bli jobbigt att behöva gå upp fyra timmar senare för att återigen befinna mig på Bring City Mail. Men det får jag försöka överleva.

I love it

2012-07-18, 17:38:01 / Kategori: Allmänt
Efter tre dagars spring i trappor och cykling har jag nu en jävulsk träningsvärk. Att ställa om från att ha gått upp runt tolv varje dag till att vara tvungen att ta sig upp halv sju var inte en heller så skön omställning. Jag saknar semestern. Men det är tur att jag har tre veckors ledighet i vinter att se fram emot!


Sist jag var utomlands, Florida 2011

Sista semesterdagen

2012-07-15, 10:54:00 / Kategori: Allmänt
Att jobba bakis var ingen höjare men jag överlevde natten. Nu ska jag njuta av min sista semsterdag innan jag måste bege mig tillbaka till Bring City för att dela post. Awesome.

Get up

2012-07-14, 20:40:00 / Kategori: Allmänt
Har sovit i stort sett hela dagen, med undantag då jag åkte och hämtade min syster och lämnade av henne och Mattias på Parken Zoo. Men jag kände att det behöves efter igår. Nu har jag fixat klart mig och ska om någon timme bege mig av till jobbet. Så om ni inte var ute igår kom ut idag istället och spela lite!

Kick out the epic motherf**ker

2012-07-14, 11:39:00 / Kategori: Allmänt
Igår blev det utgång med Evelina och Sara för första gången på riktigt länge. Vi åkte först ned till Spicy och köpte med mat hem hit så satt vi här och åt, drack, spelade, skrattade och pratade. Runt elva drog vi ned till Brasseriet och även fast det inte var överdrivet med folk så blev det kul ändå. Som vanligt lyckades jag inte komma ihåg att ta några bilder då det får bli ännu ett bildlöst inlägg.

Lipo-6 Black

2012-07-11, 11:43:45 / Kategori: Allmänt
Underbart. Har börjat med förbränningspiller för att jag snabbare och enklare vill bli av med dom extra kilon jag lagt på mig. Men det har istället resulterat i sömnproblem. Runt halv sex imorse kunde jag äntligen somna. Dock vaknade jag bara några timmar senare för att Mattias skulle upp till jobbet och lyckades inte somna om efter det även fast jag knappt sovit nått. Känner att jag får börja ta pillrena ännu tidigare än sex timmar innan jag ska sova. Får se det hjälper.

In your head

2012-07-10, 18:03:51 / Kategori: Allmänt

På grund av dåligt väder har jag bara tagit det lugnt idag. Väntar just nu på att Mattias ska komma hem från jobbet så att jag kan skjutsa ned honom till gymmet. Sedan blir det att hämta upp han och Samba så att vi kan prata mer om resan i november. Men först blir det att spela lite mer Mario Kart Wii. Mattias har gjort mig till en nörd. Illa.


Cookies with a smile

2012-07-09, 21:49:43 / Kategori: Allmänt
En vecka kvar av semestern så dagen har spenderats ute på landet i en solstol framför poolen. Har även kollat lite resor så i slutet av november åker troligen jag, Mattias och en arbetskollega till Mattias till Gambia i två veckor. Underbart.


Bild lånad av google.se

The next episode

2012-07-08, 16:36:54 / Kategori: Allmänt
Det jag hoppades på igår uppfylldes inte direkt var gällde mängden folk på Brasseriet. Det var helt tomt när jag kom dit vid nio, inte en käft. Två timmar fick jag sitta och rulla tummarna innan jag fick det första spelet. Men sedan rullade det på med fullt bord resten av kvällen. Kom hem runt tre och somnade direkt. Sov till två och har spenderat dagen i soffan med Mattias och Ghost Whisper maraton. Och det hade jag tänkt fortsätta med. Idag är det soffan, mannen och tvn som gäller!

Dance again

2012-07-07, 19:53:13 / Kategori: Allmänt
Om en timme bär det av till Brasseriet för ännu en natts jobb. Igår gick det helt okej men ikväll hoppas jag på mer folk. Så nu är det dags att fixa det sista innan jag måste bege mig dit. Ses ikväll!

Off to work

2012-07-06, 21:42:00 / Kategori: Allmänt


Nu bär det av till Brasseriet för några timmars jobb. Ses i dimman gott folk!

Let's play a game

2012-07-06, 15:45:41 / Kategori: Allmänt
Har plockat undan lite i längenheten och sitter nu och väntar på att Mattias familj ska komma hit för lite grillning. Senare blir det på med skjorta och slips för att göra sig redo inför jobb på Brasseriet le Grand. Så kom och spela hos mig gott folk!

Can't stop won't stop

2012-07-05, 19:44:42 / Kategori: Allmänt
Dangen har spenderats på Erikslund i Västerås med Mattias, hans mamma och syster. Det blev både en sväng i köpcentret och på IKEA. Dock hittade vi inte vardagsrumslampan vi åkte dit för så istället kom vi hem med två diskborstar. Mycket nödvändingt. Nu blir det ännu ett avsnitt av Terra Nova.

Put it down

2012-07-04, 13:55:48 / Kategori: Allmänt
Har precis städat hela lägenheten och snart bär det av ut till landet för att klippa lite häckar och grilla med släkten. Ska nog även passa på att rida Amanda lite medans jag ändå är där.Uppdatering av 2011/2012

2012-07-03, 10:41:08 / Kategori: Allmänt
Här kommer en liten uppdatering om vad som hänt under min långa bloggtorka.

Studenten

Studenten var helt klart en av de roligaste dagarna i mitt liv. Dagen började med champagnefrukost hos en tjej i klassen och avslutades med studentfest på lokomotivet.

Metaltown 2011

Med alldeles för höga förväntningar blev Metaltown 2011 inte ens i närheten lika bra som 2010. Tält har aldrig varit någon höjdare så det slutade med att jag och Evelina sov i bilen när det började regna. Banden var helt okej men området var inte det bästa. Tycker dom borde ha väntat ett år till innan dom flyttade från Frihamnen.

Jobb

Efter att ha sommarjobbat klart på Hjälmargården fick jag nästan samtidigt två olika jobb. Dels som timvikarie på Bring City Mail och som croupier på Cherry Casino. Dessa två jobb har gjort så att jag inte längre kan komma i mina jeans, på grund av alldeles för stora lår och rumpmuskler, och att jag nu är en hejare på huvudräkning. Den enda skillnaden var gäller jobben då från nu är att jag övergått från timvikarie till fast vikariat på Bring City.

Flyttat hemifrån

Någon gång i september tror jag det var så började jag och Mattias prata om att kolla på en lägenhet inne i stan. Två veckor senare hade vi varit på två visningar, sagt ja till den ena lägenheten, skrivit på papper och flyttat in. Så numera är jag sambo och bor i en 4:a i Brunnsbacken.

Fyllt år

Under mitt blogguppehåll har jag både hunnit fylla 19 och 20 år. Två riktigt roliga födelsedagar! Har dock ännu inte hunnit tagit system-oskulden.

I'm back

2012-07-03, 10:38:14 / Kategori: Allmänt
Efter över ett år ska jag försöka ta tag i bloggandet igen. Vi får se hur det går!