Uppdatering av 2011/2012

Här kommer en liten uppdatering om vad som hänt under min långa bloggtorka.

Studenten

Studenten var helt klart en av de roligaste dagarna i mitt liv. Dagen började med champagnefrukost hos en tjej i klassen och avslutades med studentfest på lokomotivet.

Metaltown 2011

Med alldeles för höga förväntningar blev Metaltown 2011 inte ens i närheten lika bra som 2010. Tält har aldrig varit någon höjdare så det slutade med att jag och Evelina sov i bilen när det började regna. Banden var helt okej men området var inte det bästa. Tycker dom borde ha väntat ett år till innan dom flyttade från Frihamnen.

Jobb

Efter att ha sommarjobbat klart på Hjälmargården fick jag nästan samtidigt två olika jobb. Dels som timvikarie på Bring City Mail och som croupier på Cherry Casino. Dessa två jobb har gjort så att jag inte längre kan komma i mina jeans, på grund av alldeles för stora lår och rumpmuskler, och att jag nu är en hejare på huvudräkning. Den enda skillnaden var gäller jobben då från nu är att jag övergått från timvikarie till fast vikariat på Bring City.

Flyttat hemifrån

Någon gång i september tror jag det var så började jag och Mattias prata om att kolla på en lägenhet inne i stan. Två veckor senare hade vi varit på två visningar, sagt ja till den ena lägenheten, skrivit på papper och flyttat in. Så numera är jag sambo och bor i en 4:a i Brunnsbacken.

Fyllt år

Under mitt blogguppehåll har jag både hunnit fylla 19 och 20 år. Två riktigt roliga födelsedagar! Har dock ännu inte hunnit tagit system-oskulden.

Kommentarer
Postat av: Gollum

Söt första bild hörru ;)

2012-07-05 @ 02:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0