Gårdagen

2009-08-30, 15:34:12 / Kategori: Allmänt

Haha asså kvällen igår, jag vet inte vad jag ska säga om den. Men den var iallfall kul, kall, grym, rolig, trevlig, konstig, dramatisk och blöt. Åkte hem till sara vid 6, pratade om allt och ingenting medans vi väntade på Becka som kom runt halv 9. Vid 9 ungefär började vår vandring mot Fredde, det var inte så mycket folk där när vi kom men runt 12 ungefär började det ramla in allt fler. Det blev dans (även om musiken inte var den bästa), badande och skratt! Vid halv 3 kommer jag på att jag har missat bussen hem så både, jag, Sara och Becka fick ligga och mysa i Saras säng haha. Och när vi väl lagt oss vid typ 3 så hade vi så mycket att prata om att vi inte somnade fören halv 5 ungefär, så man är ju lite småtrött idag! Men kvällen var iallfall lyckad, eller ja vissa delar utav den iallafall! :)


Fest-DBA-Fest

2009-08-29, 13:06:35 / Kategori: Allmänt


Kvällen var riktigt lyckad! Tog 5 istället för 7bussen ut till St Sundby för att fixa mig hos Malin. Runt halv 9 kom Fillan och Eve så då gick vi till Klubbstugan där festen var. Det blev mycket dans och trevligt folk innan jag, Malin och Eve åkte med Malins mamma in till stan runt 11. Kom fram till Strömsholmen ungefär halv 12 så fick vänta i en halvtimme på att Dead by April skulle börja spela. Det var grymt mycket folk och vi stod nästan längst fram när dom väl började! Vissa i publiken vart helt galna så man höll på att bli nedtrampad för att dom knuffades så mycket, men det var det värt! Vi hann tyvärr bara se tre låtar innan vi var tvungna att gå till halv 1 bussen. Sara följde då med oss tillbaka till Klubbstugan och jag hann även träffa Mickiz en snabbis innan bussen kom. Det var inte lika mycket folk där när vi kom tillbaka och runt 2 stängde dom festen. Vi följde då med några till en "efterfest" haha och ja den var rätt lame. Eller ja, Eve tyckte nog kanske inte det? ;) Jag och Malin drog hem till henne iallafall när dom började basta runt halv 4. Danke kön för kvällen gott folk!
What can I say

2009-08-28, 13:24:09 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag här och taggar inför kvällen med Dead by April låtar. Jag vet att det kanske är lite tidigt att börja redan nu (klockan är bara kvart över ett) men tja varför inte? Ikväll blir det då att ta 7bussen ut till Landet för att partaja lite innan vi får skjus in till stan runt 11 för att se Dead by April som spelar på Sucken, galet kul ska det bli! Pricken över i är även att vi är lediga idag, så det kan verkligen inte bli bättre!Tror du att det kan bli bättre?

T-T-TAGGA

2009-08-27, 16:11:34 / Kategori: Allmänt

Hej Höst

2009-08-26, 21:52:21 / Kategori: Allmänt
Nu har jag rensat och städat mina garderober, har även lagt undan alla sommarklänningar så nu är sommaren över. Men det är inget att gräva ned sig för, för snart är det jul och då är det bara ett halvår kvar tills nästa sommar, fan vad jag längtar! EVE VI ÄR 18 DÅ! :D


I made it

2009-08-26, 16:51:00 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte hur länge sen det var jag inte kände att jag behövde eller var tvungen att plugga (om man inte tänker på alla lov). Men nu idag har jag verkligen ingenting jag behöver göra, jag känner mig helt klar med allt förutom det virtuella herbariumet (som jag måste göra i skolan för att jag har fel program på datorn här hemma). Men jag blev klar med resten igår så idag ska jag verkligen njuta av en denna pluggfria dag, för vem vet när det kommer en till sådan på vår skola?

Skogstur nummer 2

2009-08-26, 16:43:09 / Kategori: AllmäntBecka, Sara och Eve <3

Igår bar det av till Kjula med klassen. På förmiddan var vi ute och red islänningar och sen på eftermiddan gick vi runt och tog kort på en massa växter till projektet. När vi kom tillbaka från landet så träffade jag Emilie, Malin, Axel och Alice, trevligttrevligt! (alltså att träffa dom inte att ta kort på växter)

Varning för tråkigt inlägg!

2009-08-24, 13:01:05 / Kategori: Allmänt
Värdelös dag! Gick upp klockan 5 för att ta 6 bussen in till stan, fick vänta en halvtimme där på 7 bussen ut till Kvicksund för att sedan ta bussen därifrån till Åholmen. Väl där gick vi genom en skog, fikade och sen gick vi igen två kohagar bara för att Linné tydligen hade varit där? När vi kom fram till Stora Ekeby vid halv 11 käkade vi mat och fick några frågor vi skulle svara på. Dagens höjdpunkt var typ snurra flaskan med Eve, Sara och Becka och sen att vi fick sluta vid halv 12 istället för halv 4 som jag först trodde. Men det var ändå en så jävla onödig dag!

Nu kommer jag inte heller ha något att göra fram tills lördag för jag lånade ut min häst till en sitsträningskurs som håller på fram tills fredag så Amanda åkte dit idag. Rätt skönt att slippa rida iallafall, men det värsta är väl att jag inte har något att skylla på när jag inte orkar plugga haha. Men ska iallfall iväg och kolla till henne senare ikväll men nu tänkte jag fatiskt vara duktig och skriva klart all fakta om den lesbiska poeten Sapfo men får väl se hur långt jag kommer innan jag kommer på något roligare att göra haha!

Amanda och Amanda

2009-08-23, 20:01:24 / Kategori: Allmänt


4 år gammal bild på mig och Amanda och man kan verkligen se och känna skillnaden från då till nu, både på hon och mig. Jag kommer ihåg galningen som jag fick hem sommaren 2004, jag hade ingen sadel eller nånting så de första veckorna red jag barbacka vilket då resulterade i många avramlingar, haha förstår inte hur jag kunnat klara mig med högst ett blåmärke eller två. Efter ett år med bara skogsturer började jag träna för Linda, det gick sakta men säkert framåt men jag fick verkligen jobba för att få ned tempot på´na. Och det var först nu efter skadan läkt som hon fick för ett år sen som man verkligen ser resultatet. Det är verkligen en helt annan häst! Nu går hon lungt och fint, är i balans och bär upp sig själv och jag behöver inte stå och darra av ansträngning när jag hoppat av, vilket jag är väldigt glad över! Nu är det inte ofta heller som jag har velat sälja hästjäveln så fort som möjligt efter en ridtur och det var inte ovanligt att jag kände för några år sen haha!


he-he-hej

2009-08-23, 19:55:29 / Kategori: Allmänt
Nu är jag äntligen hemma igen, har varit och visat upp mina ridskills för ägaren till hästen som jag var och kollade på i torsdags. Och som tur var så verkade hon väldigt nöjd över hur jag red iallfall, men det är ju det att vi har väldigt lågt i tak i stallet och det kan bli ett litet problem med en häst på 175 cm istället för ynka 158. Men vi får se hur det blir, för det kommer ändå komma en till människa nu i veckan och kolla på stallet och se om hon vill hyra box av oss så sällskap kommer vi ändå kunna kirra innan den sista augusti då Merchan (den andra hästen) drar.

Imorron måste jag troligen gå upp vid 5 om inte min söta pappa vill skjusa in mig till stan istället, för vi ska iväg med klassen och kolla på en massa blommor och skit som Linné har lämnat efter sig haha. Jomen varför inte, det är ju trevligt? Det lär ju regna ._.

hörde jag skål?

2009-08-23, 03:32:20 / Kategori: Allmänt


Kom precis hem från en lyckad kväll hos Evelina och klockan är nu 03.29 och min säng ser väldigt lockande ut så puss och godnatt gott folk!

andra året, första dagen

2009-08-18, 18:59:49 / Kategori: Allmänt

Det har redan gått ett år sen jag och Evelina smög oss uppför trapporna till skolan för första gången. Jag kommer ihåg hur nervösa vi var att äntligen få se den skola vi längtat så mycket till (eller jag kanske ska tala för mig själv?), träffa alla nya klasskamrater och lärare. Det var en nervös men rolig känsla. Nu kände jag ångesten komma krypandes istället så fort jag kom innanför dörren till skolan, fan!
 
Fick iallfall den vanliga informationen om nya lärare och schemat och så, trevligttrevligt! Kommer sluta vid 5 varje måndag :D Jag känner verkligen att jag är så himla pigg och glad och att jag inte alls låter deprimerad, nejnej! Men jag gör som alla andra, skyller på någon annan. Vädet. Det spöregnar ute just nu, väldigt kul :)
Nej nu ska jag lägga mig i sägen och kolla på nån bra film istället, puss


2008 vs 2009

2009-08-17, 20:58:10 / Kategori: Allmänt
Bra saker med Sommaren -08:
1. Öland med Sara
2. Sucken (gills det? knappt va eftersom att vi börjat skolan då)
3. London.
4. Chili.
5. Skolavslutningen.
6. Midsommar.

Bra saker med Sommaren -09:
1. Finare väder.
2. Träffat sjukt mycket nya härliga människor.
3. Jobbat med underbara människor i Linköping och Skåne.
4. Å-festen.
5. Parkkvällarna.
6. Träffat nästan alla saknade gamla människor.
7. NRJ in the park.
8. Midsommar.
9. Mitt rum är klart.
10. Poolen står äntligen uppe.
11. Fler partykvällar som varit lyckade.

Jag skulle kunna komma på ännu fler bra saker med båda sommarloven med Sommaren 2009 kommer ändå att vinna stort! Fan.... det går för fort när man har roligt! Längtar redan redan efter att ta reda på om Sommaren 2010 kommer bli bättre eller inte, fast det tror jag nog inte går så kul som jag haft det i år! En stor fet puss skulle ni ha alla underbara människor som gjort mitt sommarlov bäst!

"Kvinnor förstår sig inte på teknik"

2009-08-17, 20:11:14 / Kategori: AllmäntDet vackra citatet stämmer nog in på mig iallfall! Min mobil har hängt sig och vägrar fungera så alla mina kontakter har försvunnit så det vore snällt om ni kunde skicka eller skriva ned era nummer igen så att jag slipper gissa vem det är som smsar eller ringer mig. Och eftersom att det inte finns t9 på den vackra nya mobilen som jag nu använder så tar det minst 5 minuter att svara på sms så det vore vackert om ni kunde ringa istället för smsa till mig de närmaste veckorna.


Regn ska det va!

2009-08-13, 19:54:13 / Kategori: Allmänt
Den svenska sommaren, ja jag gillar den skarpt! Finns verkligen inget bättre än när regnet öser ned och det blixtrar och åskar som fan för då behöver man ju inte ligga och svettas framför solen för att bli brun, man behöver inte ligga och mysa framför tv till en bra film, man behöver inte vara torr och ha rakt hår när man går ut, man behöver inte träffa alla sköna människor på å-festen! Nej jag vill verkligen att detta väder håller i sig! Några fler som håller med mig?

Hejdå Sommaren

2009-08-12, 14:40:24 / Kategori: Allmänt
Jaha då var det mindre än en vecka kvar tills skolan börjar men konstigt nog så känner jag ingen ångest inför det, jag är faktiskt taggad på att börja skolan igen. Eller jag är snarare sugen på lära mig nya saker, försöka nå alla krav och mål jag har satt upp på mig själv, kunna träffa Becka, Sara och Evelina 24/7, ja jag känner mig taggad! Men jag undrar hur länge det kommer hålla i sig........2 dagar efter att skolan börjat typ? Men det jag verkligen inte längtar till är alla dessa "lära-känna/umgås" lekar och tävlingar! Det är verkligen det tråkigaste jag vet, jag skulle mycket hellre vilja säga hej till alla sen börja plugga direkt och strunta i allt sånt där. För om man lägger ihop alla sådana "gemenskapsdagar" skulle man säkert komma upp i flera veckor och jag skulle då mycket hellre vilja vara ledig på den tiden och börja pluggandet direkt. Men eftersom att det är skolverket(?) som bestämmt att vi måste gå ett x antal skoldagar så fyller lärarna upp dem genom att komma med en massa trevliga aktiviteter som inte ens min lilla syster skulle tycka vara roliga bara för att vi är klara i alla ämnen eller nått sånt! Visst första och sista dan kan vara okej men flera veckor innan och efter det gillar jag inte! Haha glada Amanda är verkligen i farten! Puss

the one and only

2009-08-08, 16:34:11 / Kategori: Allmänt
Låg och stekte hela dagen igår, riktigt skönt! På kvällen bar det av in till stan, satt och drack i rothoffsparken med typ 15 pers, riktigt kul vare! Tog nattbussen hem vid två men gick inte och la mig fören fyra på grund av en grej. Men nu är det iallfall gjort och det känns riktigt skönt. Ikväll blir det en repris, ska in till stan med Malin med sex bussen och sen ska vi träffa gänget, hoppas det blir lika kul som igår! Lite senare kanske vi drar ut på landet på bondefest men vi får se hur det slutar haha.

Almost there

2009-08-06, 18:03:06 / Kategori: Allmänt
Nu är mitt rum äntligen nästan klart! Det är bara gardiner, ett par tavlor och några foton som fattas sen kan jag äntligen säga att det är klart efter ett och ett halvt år!

Före:Lite stökigt jag vet men här iallfall så flyttade jag ut alla sakerna utanför mitt rum för att jag skulle börja med att riva ned tapetera för att sedan börja måla. Men efter att jag rivit ned allt tog det sån jäkla tid att hitta de rätta färgerna som jag ville ha så jag han både flytta in och ut ur rummet igen, färga håret och bli ett halvår äldre, deni!Efter:

Nå vad tycks?Äntligen sol!

2009-08-05, 15:23:59 / Kategori: Allmänt
Eve hur blir det? Ska vi strunta i det eller har du redan kirrat dom? :)Det är det här jag längtat efter! 30 grader varmt, stekande sol, nästan en molnfri himmel och amanda är glad!

Blame it on the alcohol baby!

2009-08-01, 21:19:36 / Kategori: Allmänt

Det blev ingen fest i torsdag, vi orkade helt enkelt inte dra dit, men igår däremot blev det partajj hos Eve eller ja vi samlades där först innan vi kom fram till att det var mer drag hos Sophie så vi drog dit istället haha. Idag har det varit en rätt seg dag. Var till Ikea och köpte en massa där, träffade även på filuren Sara som såklart vill vara som mig och köper samma skrivbord (y) Efter det åkte vi hem till en kompis till pappa och satt och fika i minst 3 timmar, jäääävligt segt! Men nu är jag äntligen hemma iallfall och ikväll blire en dejt med herr tv och fru ostbåge!