jag tycker synd om evelinas tå <3

2009-07-30, 16:46:58 / Kategori: Allmänt
Ibörjan av veckan såg mina planer ut såhär:

Tisdag: Stan med Sara och Eve sen grillning hos Emmy.
Onsdag: Ikea med mamma.
Torsdag: Hälsa på Alice och Malin.
Fredag: Fest hos Emilie.

Men det blir aldrig som man tänk sig! Tisdagens planer förstördes av dessa telefonbokningar och för lite tid. Onsdags planes förstördes av att Ikea aldrig har det man vill ha i lagret. Torsdagens planer förstördes av för mycket folk och fredagens av för mycket bråk. Men ikväll blir det fest istället med Eve och Sara @ hållsta, hoppas det blir lite mer drag nu än sist vi var där ;) haha.

Sallplats säljes / Häst sökes

2009-07-29, 20:48:04 / Kategori: Allmänt

Nu är det bestämt att Sandra snart ska flytta sin häst till gården de nyss köpt så om det är någon som är intresserad av att hyra stallplats eller vet om någon som har en bra häst som skulle kunna fungera som sällskap till mitt sto är det bara att höra av sig! :)


Skåne 2009

2009-07-28, 17:47:04 / Kategori: AllmäntHar bara fått några bilder från veckan i Skåne, resten kommer på söndag :)


Furuboda

2009-07-25, 21:57:55 / Kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen kommit hem efter 8 timmars bilresa från Skåne, jag är fortfarande grymt stel men det var värt vart ända dugg! Jag har haft det precis lika kul den här veckan i Skåne som jag hade i Linköping. Jag har mött så otroligt mycket härliga människor och speciellt mycket kommer jag sakna Viktoria som är en så otrolig härlig tjej som jag fick ta hand om! Jag har haft det så grymt kul och nästa år kommer jag garanterat att vara där också! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag direkt in till stan och träffa alla saknade människor från Skogstorp + Becka och Eve :D Bilder från lägret kommer lite senare (:

Skåne 2007

2009-07-19, 00:55:06 / Kategori: Allmänt
underbara bilder eller hur? och imorron åker jag tillbaka dit :)

och hon är tillbaka!

2009-07-17, 23:58:52 / Kategori: Allmänt

Jag känner mig lite off här på bloggen och jag förstår att alla har saknat mig men torka tårarna nu för nu äntligen är jag lite på g igen haha!

Har befunnit mig i Norrköping de 3 senaste dagarna så jag har nästan precis kommit hem och innan det så dog vårat internet så jag har iallfall en liten liten anledning till varför jag inte skrivit hehehe. Aja jag känner att det här verkligen är ett nödvändigt inlägg men jag ville bara berätta att jag lever iallfall och att jag saknar alla människor så otroligt mkt! Kul att jag bara är hemma imorron och på söndag sen så drar jag till Skåne på måndag hur tidigt som helst och jag kommer inte hem fören nästa lördag heller man jaja jag lär nog få det bäst där ändå haha! Men det känns iallfall som att jag knappt varit hemma och kunnat träffa alla mina saknade vänner :( Puss på er <3 


Älskart

2009-07-04, 20:32:47 / Kategori: Allmänt
Jag känner att jag kommer ha lite att göra framöver med tanke på de 137 nya blogginläggen och de 70 personer som lagt ut bilder på bdb nu när jag varit borta! Den här gången är det Karlström som vinner med 22 nya blogginlägg på 6 dagar! Jag säger bara Grattis till det :DJag måste även säga grattis i efterskott till världens bästa som fyllde 17 i måndags :D
( bilden är riktigt, riktigt ny bara så att alla vet :] )

det bästa som hänt mig!

2009-07-04, 20:22:43 / Kategori: Allmänt
WOW! Det är nog det ända man kan säga! Jag har precis kommit hem från Linköping och jag har haft det så sjukt kul och det har varit så grymt mycket härliga personer där! Det här var verkligen det bästa jag någonsin gjort och varit med om, helt klart den bästa veckan i mitt liv! Jag skulle kunna sitta hela natten och berätta om alla roliga, härliga, underbara stunder och personer som jag träffat under den här veckan på Bjärka Säby men det kan jag inte för jag ska duscha nu och sen ska jag hem till Malin och fira henne och Linn! Men den här veckan har verkligen varit helt underbar och jag längtar redan tills nästa år då jag ska dit igen! Förhoppningsvis lär även veckan i Skåne bli lika grymt kul och jag hoppas att jag kommer träffa många utav de som jag lärde känna nu även innan nästa lägervecka i Linköping :) PUSS PÅ ALLA GOA MÄNNISKOR!