Phone

2010-02-27, 19:01:15 / Kategori: Allmänt
Lyckades hitta en gammal mobil som jag precis satte in sim-kortet i. Så jag sitter just nu och väntar på att den ska sluta darra av alla olästa meddelande jag fått under den här veckan som jag lyckats överleva utan en mobil. Måste även försöka klura ut till vilka personer som dessa 14 nummer går till. Heja heja.

COMA WHITE

2010-02-27, 15:43:46 / Kategori: Allmänt
Behövde inte ta in hästarna efter lunchen idag så jag slutade redan vid halv 11. Var ute och red direkt när jag kom hem och nu sitter jag och är allmänt trött. Men festsugen. Fast det får vänta en vecka till för jag har ju fortfarade en dag kvar innan Pia kommer hem igen. Jag ska aldrig skaffa mig ett helgjobb när jag blir stor. Jag skulle nog aldrig klara av det.

Inte okej

2010-02-27, 15:33:32 / Kategori: AllmäntJust nu ser det ut att kunna bli en halvmeter snö till så mycket som det snöar ute just nu. Inte okej. Vart tog dom där plusgraderna vägen?


friday?

2010-02-26, 18:53:59 / Kategori: Allmänt
Känns inte så kul att gå och lägga sig runt åtta på en fredag. Men eftersom att det känns som att det är måndag idag så är det kanske okej ändå.

Hard work

2010-02-25, 16:06:50 / Kategori: Allmänt
Åkte iväg till Valskog kvart över sex imorse medan vi lyssnade på den mycket intressanta matchen mellan Sverige och....öh....jag kommer inte ens ihåg vilka dom spelade emot, så så intressant var det. Höll på att somna flera gånger i bilen men jag lyckades hålla mig vaken. När jag kom fram blev jag glatt överraskad över att det var så få hästar i stallet. Så eftersom att det bara var tio hästar istället för femton så gick det riktigt snabbt att fixa klart allt. Gick sedan in och åt och försökte ha ihjäl lite tid innan jag gick ut och tog in hälften utan hästarna igen vid ett. Putsade sedan träns i en timme innan mamma kom och hämtade mig, sega kvinna.

It´s over

2010-02-24, 16:28:02 / Kategori: Allmänt
Jahapp nu var mitt lov i stort sett slut. Börjar jobba imorgon och ska hålla på med det även hela helgen. Var tänkt att jag skulle skippa att åka iväg imorgon eftersom att vår ena bil är trasig och pappa skulle upp till Stockholm med den andra. Men han har planer på att stanna hemma så jag får skjus till Valskog iallafall. Så det blir ingen galen kväll ikväll utan snarare en lugn hemmakväll som slutar vid åtta eftersom att jag ska upp vid sex imorgon. Men det känns faktiskt helt okej ändå. Och jag har ju faktiskt massor med roliga saker att roa mig med som att städa mitt rum och försöka plugga lite.

-

2010-02-23, 23:25:42 / Kategori: AllmäntFick hem ett sele idag så imorgon blir det förhoppningsvis en slädtur med Amanda. Det var ju ett bra tag sen vi var ute och körde med henne så det är lika bra att passa på nu när det är bra väder för sånt. Det lär väl även bli mitt nya transportsätt eftersom att ena bilen har pajat nu också. Tjooooflööjt.


I wanna go crazy

2010-02-23, 18:24:14 / Kategori: Allmänt


Är riktigt partysugen just nu. Det var typ det jag ville säga.

Amanda gillar...

2010-02-22, 18:51:44 / Kategori: Allmänt
Amanda gillar att behöva pulsa i snö som räcker en bra bit upp på låren.
Amanda gillar att behöva skotta framför olika dörrar varje gång man ska in eller ut.
Amanda gillar att frysa även fast man har fem lager kläder på sig när man är ute.
Amanda gillar att inte ha en fungerade dusch för att den frusit sönder.  
Amanda gillar snö och kyla.

Vad tycker ni är det bästa med detta härliga svenska väder?

falling down

2010-02-22, 13:03:34 / Kategori: Allmänt

Jag har legat vaken i flera timmar men inte orkat tagit mig upp ur sängen än. Istället har jag legat och kollat på all snö som inte verkar vilja sluta falla. Jag har även försökt komma på olika sätt att försöka ta sig ut ur huset om det skulle vara lika mycket snö utanför dörren idag som igår. Men eftersom att jag tror inte att mina ideér skulle vara särskillt lyckade så jag hoppas på att det går att ta sig ut även idag.
Jävla snö.


Erotikfest hos Nidas

2010-02-20, 11:55:00 / Kategori: Allmänt

Äntligen är det sportlov och det firades igår med erotikfest hos Nidas. Det var riktigt roligt större delen av kvällen men det blev lite kaos på slutet. Träffade som vanligt massor med sköna människor och även Linus kom även fast hon inte skulle det. Åkte sedan vidare på efterfest och sov där. Fick skjuts hem imorse av någon människa och nu sitter jag här och mår allmänt dåligt. Jag saknar min mobil. Jag råkade tappa den i ett glas med sprit igår. Inte att rekommendera. Så nu är jag utan en fungerande mobil igen.


GO GIRL

2010-02-18, 22:47:56 / Kategori: Allmänt
Ja det blir ännu en uppesittarkväll ikväll. Har både muntlig och skriftlig inlämning imorgon men såklar så börjar jag med allt idag. Bra Amanda, bra!

Wednesday

2010-02-17, 22:36:20 / Kategori: Allmänt
Otroligt onödig men skön dag idag. Satt och klippta fåglar (?) av papper och sugrör hela förmiddagen. Åkte sen ut till Nyby där vi bara fixade med hästarna och red. Slutade även en timme tidigare för att vi var så några där. Mamma kom och hämtade mig och sen dess har jag bara varit ute i stallet och pluggat. Åh mina dagar är så intressanta.

Sexy Bitch

2010-02-17, 20:17:47 / Kategori: Allmänt


Många undrar varför jag inte tycker om att vara med på kort, här är anledningen.

this time

2010-02-16, 17:58:51 / Kategori: Allmänt
Hoppade över praktiken idag eftersom att jag ändå inte kunde röra min arm. Lite synd med tanke på att det var sista gången vi skulle ha varit där. Men så kan det gå. Åkte istället in till stan med mamma och inhandlade och fixade lite saker. Så nu har jag kanske någonting att ha på mig på fredag. Kanske.

Du Hast

2010-02-15, 20:25:36 / Kategori: Allmänt
När jag kom till skolan imorse fick jag ett "välkommen tillbaka" och en hel hög med uppgifter av Tessan. På henne lät det som att jag inte varit i skolan på flera veckor och kollade man på högen såg det så ut också. Andra mycket intressanta saker som hände var att jag tog svinsprutan och kan knappt röra min arm nu. Jag gick även runt på stan med Sara efter skolan för att hitta den perfekta outfiten till fredag men icke sa nicke. Får kolla lite mer imorgon igen.

DET ÄR EVIG KÄRLEK

2010-02-14, 19:29:29 / Kategori: Allmänt


http://www.varkanslor.nu/?id=Mz85sHbDWL1aoTK2QOml6Ex0nplLjn

Det finns inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva hur mycket du betyder för mig Emilie.
Jag älskar dig.

Musik

2010-02-13, 21:27:41 / Kategori: Allmänt
Vad lyssnar du på?

Det är en ganska intressant musikblandning man stöter på när man går genom vårt hus. Börjar man nere i källaren dånar olika rocklåtar från bion där min bror sitter och lirar GH. Man hittar även min syster som övar på trombonen precis utanför. Fortsätter man en trappa upp så sitter mina gulliga föräldrar och lyssnar på bidragen från Melodifestivalen. Ur min systers rum hör man Michael Jackson även fast hon inte ens är där. Och när man tillsist kommer in i mitt rum så är det för tillfället bara partymusik som hörs. Det är tur att vi har ett rätt stort hus för annars hade det varit väldigt jobbigt att försöka överrösta varandra.

Vampire diaries

2010-02-13, 10:21:53 / Kategori: Allmänt


Jag kunde inte somna om efter att jag släppt ut hästarna imorse så jag roade mig med att kolla på två avsnitt av Vampire diaries. Emilie gjorde så jag fastnade för det igår. Fast det gör ingenting för pojkarna såg ju helt okej ut. Jag ska nog ta och skaffa mig en vampyr jag.

Läs och njut

2010-02-12, 23:07:08 / Kategori: Allmänt
Jag gillar vårt resultat av ett skolarbete i 9an. Det är rätt kul att kolla igenom alla fula, roliga, skumma, fina, konstiga, gulliga, störda bilder från HG.
Ibland saknar man det till och med.


Det var en gång en liten flicka som skulle ut i skogen för att plocka blåbär. Hon var riktigt glad eftersom att hon hade hittat ett hemilgt ställe där det växte blåbär överallt.


Men när det bara var en liten bit kvar fick hon plötsligt syn på ett fasanfullt monster bland träden.


Hon skrek högt av rädsla och visste inte vad hon skulle ta sig till.

Med full fart sprang hon så fort hon kunde bort från monstren.

Men de var plötsligt överallt och hon visste inte vart hon skulle ta vägen.Men som tur var såg hon en stig som hon kunde springa in på.


Men när hon trodde att hon var i säkerhet snubblade hon på en rot.Med huvudet före föll hon rakt på en stor sten.  Monsterna hann då ifatt henne och kunde sedan avnjuta sin måltid.Sedan levde de lyckliga i alla sina dagar.
Life

2010-02-12, 22:58:30 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från Skogstorp där jag har varit och hälsat på min saknade Emilie. Jävlar va brun hon var. Så det är bra tur att jag gillar henne så mycket för annars hade jag ogillat henne starkt nu. Fick iallafall se alla Thailand bilderna och sen kom vi fram till att vi ska flytta dit efter studenten.
Så så äre.


Like you

2010-02-11, 11:29:26 / Kategori: Allmänt
Det blev inte alls någon heldag med svenska idag. Snarare en heldag med sängen och hals- och huvudvärkstabletter. Ska gå ned och göra mig ett glas te nu och försöka leta fram någon rolig film som jag kan roa mig tills Anna kommer hit efter skolan och gör mig sällskap.

TOLKA DET PÅ RÄTT SÄTT

2010-02-10, 18:36:47 / Kategori: Allmänt
Jag förstår inte varför jag alltid måste känna mig som en tolk när jag sitter och äter med min familj. Varken mamma eller pappa förstår någonting när nån utav mina syskon ska försöka förklara något. Och när mamma eller pappa ställer någon fråga så missuppfatttar alltid mina syskon den och svara på något helt annat. Vilket då förvirrar mina stackars föräldrar ännu mer. Så för att vi ska kunna hålla en någorlunda normal konversation så måste jag alltid sitta och förklara vad alla menar för de andra. Väldigt ansträngande. Men efter en sådan uppväxt är kanske tolkyrket något för mig?

FOKUSVECKA

2010-02-10, 11:09:11 / Kategori: Allmänt
En hel förmiddag med matte och en eftermiddag med specialidrott byttes ut mot några timmars extra sovmorgon, storstädning av rummet och ridning på båda hästarna. Laddar även upp inför morgondagen då en heldag med svenska och Tessan väntar. Än så länge känns det bra.

Hello

2010-02-09, 13:22:39 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från praktiken där jag har spenderat hela förmiddagen. Var ute och red med några tanter och fixade klart allt i stallet innan mamma kom och hämtade mig. Nu försöker jag tina upp så mycket som möjligt med en kopp te innan det är dags att åter igen bege sig ut i kylan för att rida. Tänker satsa på att ha ännu mer kläder på mig den här gången. Fast det återstår väl att se om jag kan få på mig något mer.

HÄSTLIV

2010-02-08, 20:56:39 / Kategori: AllmäntSom alla andra hästtokiga småtjejer så inledes mitt hästliv med en ponnyperiod. Och det var just på dessa två små bollar med ben som min period både började och slutade på.Vid sjuårsålder började jag på ridskola.

Som tolvåring slutade jag på ridskolan då jag istället började i ridklass och fick min fösta foderhäst Tabbe.
Nån månad sedare fick jag min första häst Amanda som egentligen skulle vara mer som sällskapshäst till Tabbe eftersom att han blev mobbad av de hästarna han då gick med.Mer efter att ha firat två med honom fick han åka hem då jag inte hann med att rida två hästar varje dag.
Istället fick Amanda sällskap av Merchan vars ägare var kompis till mamma och hyrde stallplats av oss.Lite senare kom även Ärtan (till höger) och stod hos oss över sommaren.
Efter att Merchan flyttade hade vi en sällskapshäst till Amanda några veckor innan vi tillslut hitta Lina. Så nu har jag åter igen två hästar att rida varje dag. Men det funkar än så länge!

Gud vad många hästminnen jag har! Jag kan sitta i flera timmar och kolla på gamla hästbilder och drömma mig tillbaka haha. Men nu tillbaka till verkligenheten och plugget!


KOM HEM

2010-02-08, 17:57:47 / Kategori: Allmänt
Jag pratade med Emilie nyss som är i Thailand och har varit där de senaste tre veckorna. Jag har inte tänkt på hur mycket jag har saknat henne förren nu. Jag var på jätte dåligt humör innan jag pratade med henne men nu sitter jag och ler haha. Det är kärlek det.


ENGSTRÖMS

2010-02-08, 17:35:54 / Kategori: Allmänt


Var och skrev in mig på Engströms innan skolan idag. Jag skulle egentligen ha gjort det för flera månader sen men det var först nu som jag äntligen tog tummen ur röven. Och nu räknar jag med att jag har en lapp i handen om typ exakt 4 månader. Jag ska ha det!

Date med Sara

2010-02-06, 22:33:43 / Kategori: Allmänt


Har precis kommit hem från daten med Sara. Vi satt på Ming i flera timmar kändes det som och pratade om allt som hände igår haha. Nu väntar iallafall sängen så jag kan ta igen all skönhetssömn som jag missade igår. Godnatt!

METALFEST HOS NIDAS

2010-02-06, 14:50:19 / Kategori: Allmänt
Konstig på ett bra sätt skulle man nog kunna sammanfatta kvällen igår med. Det hände så mycket men ändå så lite. Jag träffade en människa som jag för två år sen festade rätt mycket med men som jag nu inte har sett på jätte länge. Jag träffade en människa som jag var livrädd för när jag gick i 3an eller 4an. Jag träffade en människa som tydligen hade varit hemma hos mig och ridit min häst för 5 år sen. Jag träffade en människa som jag blev helt kär i (hihi nej, men nästan). Jag träffade konstiga människor. Jag träffade roliga människor. Jag träffade fulla människor. Jag träffade nya människor.
En riktigt rolig kväll helt enkelt!

holy diver

2010-02-05, 20:00:26 / Kategori: Allmänt
Nu, nu känns det bra! Så jävla bra!
Äntligen är denna veckan över och det firas med Metalfest hos Nidas. Hårdrocksmusik och öldrickande är väl det som förväntas av kvällen. Exakt vad jag behöver!


HERO

2010-02-04, 01:00:07 / Kategori: Allmänt

Unghästutbildning, check!
Bokanalysen, check!
Faktadel, check!
Vägen till bra självkänsla, check!
Hälsodagbok, check!
Matteläxa, check!


Om fem timmar ska jag upp men nu väntar tre veckors sammanfattning och ett självporträtt innan jag får gå och lägga mig i min efterlängtade säng. Man är rätt seg i huvudet efter så här mycket plugg men redovisningen är imorgon och jag ska blir klar!


your best bet is to stay away

2010-02-03, 18:54:15 / Kategori: Allmänt

Hela dagen har varit ett helvete. Hela morgondagen kommer vara ett helvete.


save me

2010-02-01, 19:01:27 / Kategori: Allmänt


På torsdag är det över.....för den här gången.