Hello Africa

2010-09-30, 21:22:26 / Kategori: Allmänt
Madelene, en gammal lärare och typ granne, ringde mig precis. Hon hade tydligen två tränare hemma på gården som vissa helger skulle behöva låna några hästar till olika clinics och undrade om jag ville ställa upp. Så på lördag förmiddag ska jag åka dit och kolla vad dom håller på med och se om jag tycker att det är intressant. På så sätt kan jag då låna ut mina hästar och få lektioner i utbyte. Eftersom att de båda tränarna håller på med någon form av klassisk dressyr är det ju intressant och roligt att testa på något nytt. Men får se hur det blir.Yoga

2010-09-30, 21:01:55 / Kategori: Allmänt
Jag har kommit fram till att yoga är sjukt skönt. När man äntligen vant sig vid den irriterande lugna rösten och kan slappa av ordentligt sitter/ligger/står man bara och njuter av att sträcka ut alla ben och armar. Jag höll nästan på att somna. Nu när man kommit in i det mer var det precis som jag hade föreställt mig från början. Fyra av fem tummar upp för yoga.Idag har jag...

2010-09-29, 21:43:41 / Kategori: Allmänt

...sett en helt nyfödd kalv. Den var liten, söt och slemmig. Fick även hjälpa den att gå från hagen till ladugården eftersom att den knappt kunde stå själv. Amandaeus fick den heta. Tufft.

...testat på core. Det var jobbigt men kul. Tog dock lite tid innan man lärde sig hur man skulle andas. Kan vara svårt sånt där.

...klippt kossor. Bonden lämnade mig med en rakmaskin så det var bara att klippa på. Kossorna blev underbart fina.

...sett medelålders män i härligt tajta cykelbyxor. Inte nice direkt.

...fått ett rött öga. En kojäven viftade på svansen rakt i mitt öga. Rätt skönt sådär.

...insett att jag fortfarande inte har en aning om vilka som gått vidare i Idol hittills. Måste uppdatera mig känner jag.

...hostat sönder min hals.

...fått bekräftat att jag ska provjobba nästa lördag.


Nice

2010-09-28, 22:09:30 / Kategori: Allmänt
Hostade så mycket att jag spydde nyss. Det var vidrigt. Jävla torrhosta som aldrig går över.

Veckans to do

2010-09-28, 21:02:29 / Kategori: Allmänt
Känns lite grann som att dom närmaste dagarna är rätt fullspäckade. Skulle behöva klämma in en massa andra saker som behöver göras. Men jag har verkligen inte tid.

Onsdag:
07.00 Rida båda hästarna
09.00 Måla
09.30 Praktik
19.15 Core

Torsdag:
08.30 Skola
14.30 Plugga
16.00 Sväng på stan
19.15 Yoga

Fredag:
08.30 Skola
15.00 Simma
17.00 Rida båda hästarna
20.00 Fredagsmys

Skål.

Hjälmargården

2010-09-28, 16:28:15 / Kategori: Allmänt

Skickade ett mejl till Hjälmargårdens Resturang angående jobb på kvällar och helger förra veckan. Och jag fick svar från resturangchefen idag. Så nästa lördag ska jag förhoppningsvis åka dit och provjobba för att se om jobbet skulle kunna passa mig. Skulle vara riktigt kul om jag fick jobbet för det känns lite som att det inte skulle vara helt fel att kunna tjäna lite extra pengar.


The music in me

2010-09-28, 16:13:26 / Kategori: Allmänt
Nu är jag äntligen hemma från St Ekeby. Hade räknat att komma hem för en för en timme sen men miin pappa behövde skjus från stan så var tvungen att åka och hämta honom. Struntade i att åka och träna idag för att kände att jag skulle behöva göra klart en massa skolarbete. Men ska iallafall åka in imorgon till Friskis efter praktiken och delta i ett corepass. Nu däremot är det projektarbete och hästsjukvård som gäller.

When you were young

2010-09-27, 09:56:50 / Kategori: Allmänt
Har precis varit på tandregleringen och dragit åt min tandställning. En timme tog det för dem att bestämma hur dom skulle göra. Inte mysigt. Nu sitter jag och lyssnar på en inspelad matte genomgång. Inte speciellt mysigt det heller. Ikväll blir det däremot mys för så ska jag hem till min fru som jag knappt träffat på flera veckor känns det som. Det är mys.


Vilken yrare

2010-09-26, 19:44:46 / Kategori: Allmänt
När jag gick ut och tog in hästarna lite tidigare idag hade jag både termobyxor och en vinterjacka för att jag tyckte det var så kallt. Och så ser jag min bror gå ut barfota i short och t-shirt. Vad har han för fel liksom?

You already know

2010-09-26, 19:43:14 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från ett medelpass på Friskis. Kul att tanterna som också deltog var mer vältränade än mig. Lite illa kändes det faktiskt. Men jag känner iallafall att jag orkar mer nu än vad jag gjorde i måndags då vi började med det här så det är ju bra. Haha. Nu ska jag gå och äta en macka och sen lägga mig och kolla på idol.

Dj got us fallin' in love

2010-09-25, 19:19:02 / Kategori: Allmänt
Sällskapet för kvällen är nu påväg hit och det ser ut att bli en väldigt lugn och mysig lördag. Ska bli riktigt skönt med en lugn kväll. Är fortfarande lite sliten sen gårdagen. Men ni får ha en jätte bra lördagskväll partypeople. Hörs imorgon.

"Så vi ska inte vara rädda för dig då?"

2010-09-25, 13:21:19 / Kategori: Allmänt

Just ja. Herregud. Fyfan asså. När vi skulle gå till Jerre så gick Evelina och jag före dom andra. Helt plötsligt kommer det sedan fram en kille med en kniv i handen. Trodde seriöst att han skulle döda oss. Han säger iallafall till oss att inte gå rakt fram för att det var två killar som precis slagit honom med ett basebollträ. Så Eve och jag som var helt livrädda efter den där snubben fick typ klättra över nått staket och gå igenom en massa buskar för att inte gå den vägen vi hade tänkt. Fyfan vad rädda vi var. Aldrig att jag vill gå den vägen någe mer iallafall. Vad är det för jävla människor som finns egentligen? Och vem fan går runt med en kniv i handen?


I'm a dancefloor lover

2010-09-25, 13:11:53 / Kategori: Allmänt
Gårdagen började igår vid nio och slutade idag vid tolv.

Hämtade upp becka runt halv tio och åkte sedan bort till Anders som hade fest. Efter lite småprat och ölspel drog Emilie, Becka, Amanda och jag ut. Mötte sedan Evelina och Lina där. Det var riktigt kul som vanligt på Harrys. Vid två då dom stängde begav vi oss till Jerre där det var efterfest. Lite småsegt, lite hjärndött. Som en vanlig efterfest helt enkelt. Skulle ha åkt hem vid halv tio idag men eftersom att Evelina var så jävla seg så kom vi inte iväg fören vid tolv. Men nu är jag äntligen hemma iallafall.

Hard

2010-09-24, 19:28:12 / Kategori: Allmänt
Herregud var trött jag är. Jag är helt slut i huvudet. Började praktiken igen vid två med att mota in en massa kossor. Kollade sedan på när en kviga blev seminerad och sen var det bara att sätta igång och mjölka kor igen. Kom hem vid sex och nu försöker jag tagga om inför ikväll. Går lite sådär. Men det blir nog bättre när jag satt på mig ansiktet.Eller?

2010-09-24, 13:35:03 / Kategori: Allmänt

Vi satt och pratade lite om att vår ena hund nästan alltid springer iväg till grannen.

Mamma: Är du en hund- eller kattmänniska?
Jag: Deffenitivt en kattmänniska. Jag ska aldrig skaffa hund.
Mamma: Jaha då är du alltså inte så social.
Jag: ???
Mamma: Ja, jag läste det någonstans att är man en kattmänniska så är man inte så social. Jag däremot borde vara dubbelt så social som alla andra eftersom att jag har två hundar.
Jag: Jaha, okej.
Mamma: Fast jag känner mig inte speciellt social. Jag träffar aldrig någon när jag är ute och går med hundarna i skogen.
Jag: Ja men konstigt här ute liksom.
Mamma: Fast ioförsig väljer jag alltid att inte gå förbi hus där jag tror att jag kommer träffa någon människa som kommer vilja stanna och prata med mig...

Min mamma måste helt klart vara dubbelt så social som alla andra.
 


Under the sun

2010-09-24, 08:16:35 / Kategori: Allmänt
Jaha nu är man ledig fram tills lunch. Började vid halv sex med att mjölka kossor och bli neddregglad av småkalvarna. Sen var det bara att trampa hem på cykeln igen. Mamma blev lite förvånad när jag kom hem eftersom att jag glömt att säga att jag började lite tidigare idag men. Nu blir det frukost.

Hard

2010-09-23, 21:41:42 / Kategori: Allmänt
Jag har haft fullt upp hela dagen. Började praktiken vid halv tio där jag fick köra ut en massa gammal ensilage nästan hela dagen. Vid fyra tog vi in kossorna och mjölkade dom innan jag slutade vid kvart över sex. Stressande då som bara den och hann både duscha och hitta kläder på mindre än fem minuter. Körde sedan in till stan och gick på yoga vid kvart över sju på Friskis. Jag hade riktigt höga förväntningar men det var kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Hälften av passet gick åt till att andas, resten till att sträcka ut armar och ben. Rätt skönt men det kändes förjävla töntigt när tanten i mitten pratade med en otroligt irriterande lugn röst. Men nu har man testat det iallafall. Ska iväg även nästa vecka på yoga så att även Ev får prova på det haha. Nu måste jag sova för imorgon kommer det bli en lååååång dag. Börjar redan vid halv sex imorgon bitti för att jag ska få testa på hur det är att vara bonde en hel dag. Så godnatt.

Run bitch! Run!

2010-09-22, 19:40:10 / Kategori: Allmänt
Eftersom att jag slutade så sent som jag gjort hann jag aldrig åka in till stan och träna med Ev. Så nu sitter jag här och försöker peppa mig till att ta mig ut och springa en vända. Jag har sån lust att gå och lägga mig och sova istället. Nej vafan hejdå. Nu ska jag springa. Ahhh.

Praktik

2010-09-22, 18:09:18 / Kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen slutat för dagen. Förmiddagen var riktigt skön. Det enda jag gjorde var att åka runt i en traktor bort till Kvicksund och tillbaka. Cyklade sedan hem och åt lunch innan jag åkte tillbaka till grannen. Klättrade sedan runt på olika ställningar för att hjälpa bonden att fixa ihop lite rör innan vi tog in kossorna. Fick testa på att mjölka rätt många kor så nu kan jag det oxå. Känns tajt.  

Kossor

2010-09-21, 21:58:14 / Kategori: Allmänt


Nu är praktiken äntligen fixad. Gillar att jag som vanligt inte alls är ute i sista stund men. Imorgon bär det iallafall av till grannen vid halv tio för att klippa kor. Kan bli spännande.

Så nu vet ni det, liksom

2010-09-21, 21:51:59 / Kategori: Allmänt
Det är inte bara älgar, vildsvin och rådjur man får se när man är ute och rider när det börjar bli lite mörkt. Utan även män som springer ut i bara kalsonger.

Körkort

2010-09-21, 18:57:57 / Kategori: Allmänt


Var och hämtade ut mitt körkort på posten igår. Och jag insåg ganska snabbt att jag verkligen aldrig i livet vill bli stoppad av polisen eller nått så att jag blir tvungen att visa upp körkortet för någon. Tänkte ni ville veta det bara.

Dead end

2010-09-21, 18:45:48 / Kategori: Allmänt

Igår: Död
Idag: Dödare
Imorgon: Heldöd

Det värker i nästen hela kroppen efter puls/medelpasset på Friskis. Kommer få en underbar träningsvärk. Känns inte så jätte lockande att gå på styrka/medelpasset imorgon med tanke på hur jobbigt jag tyckte att passet idag var haha. Man känner sig inte så sexig precis när svetten bara rinner och man står där och flåsar som en gris. Men vafan nån nytta måste det väl göra.


Te Amo

2010-09-21, 18:34:17 / Kategori: Allmänt
Fick precis reda på att min pappa är i London sen tre dagar tillbaka. Vilken underbar koll jag har på min familj.

Dead man speaking

2010-09-20, 20:11:03 / Kategori: Allmänt

Jag. Är. Död. Har precis varit ute och sprungit (läs joggat/gått) fyra kilometer, gjort 50 st armhävningar, situps, rygglyft och upphopp. Känner mig ungefär lika vältränad som nån av deltagarna i Bigest Loser. Förstår inte hur jag ska orka samma saker imorgon + ett puls/medelpass på friskis. Det här projektarbetet kommer bli min död känner jag.


Hoppträning för Lotta Björe

2010-09-20, 17:09:34 / Kategori: Allmänt
Har nästan precis kommit hem från hoppträningen för Lotta Björe. Tyckte det gick helt okej faktiskt även om det alltid kan bli bättre. Rio var iallafall riktigt rolig att hoppa med. Nu ska jag ut och rida på både Amanda och Lina. Sen blir det en joggingtur i skogen och lite styrkeövningar när jag kommer hem igen. Evelinas och mitt nya liv börjar nu.


Flex

2010-09-20, 09:10:00 / Kategori: Allmänt


Sitter just nu och lyssnar på en genomgång av matte c. Känns rätt skönt att jobba på distans så att allt görs via datorn. Man slipper då vara lika beroende av läraren. Och är det något man inte förstår är det bara att lyssna om på någon utav alla genomgångarna som spelats in eller kolla på olika pp som läraren lagt upp. Riktigt skönt att slippa anteckna varje lektion.

Någon som inte håller med snubben?

2010-09-19, 20:23:02 / Kategori: Allmänt
Det ljugs aldrig så mycket som före ett val, under ett krig och efter en jakt.
 - Otto von Bismarck

Champagne spillin' from the wall

2010-09-19, 03:25:11 / Kategori: Allmänt
Herregud vilken helg det har varit. Det har varit så mycket bråk, gråt och tjaffs under dom här två kvällarna att det räcker för flera år fram. Men jag tycker ändå att det varit riktigt kul imellanåt. Har precis kommit hem från Becka som haft födelsedagsfest. Det blev som sagt en hel del drama men jag hoppas ändå att du får en bra födelsedag Becka. Grattis igen baby!

Vem fan tog min sko?

GRATTIS BECKA!

2010-09-19, 03:12:44 / Kategori: Allmänt


Grattis på 18 års dagen älskling!

Right now I command you to dance

2010-09-18, 21:05:58 / Kategori: Allmänt


Nu är jag fixad och klar. Nu drar jag till Becka och hoppas på en awesome kväll!

Club can't handle me

2010-09-18, 18:18:40 / Kategori: Allmänt
För att jag ska kunna bli lite mer peppad inför ikväll känner jag att jag behöver sova lite mer. Så ska gå och lägga mig och ta en liten powernap innan duschen och födelsedagsfesten för Becka väntar. Hörs sen.


Let's go all night baby

2010-09-18, 15:57:32 / Kategori: Allmänt
Det var en riktigt kul kväll igår om man räknar bort vissa incidenter. Nästan hela klassen var där och tillsammans med lite annat folk blev det riktigt lyckat. Dock är ju vissa lite skadade men det får man väl leva med. Åkte hem med Eve runt tre iallafall. Så det var en härligt lång sovmorgon jag fick idag (ironin flödade lite för er som inte läst inlägget under). Nu ska jag gå och kirra lite krubb innan jag dör av hunger. See yaaaa.

Rally

2010-09-18, 09:36:52 / Kategori: Allmänt
Det ska vara rally på våran väg vid tio så jag gick upp halv åtta för att hinna rida innan vägen stängdes av. Och fan vilka idioter det är som håller sig på vägen just nu. Det körde förbi typ 10 olika bilar under den halvtimmen som jag var ute och red. 1 utav dom 10 bilarna bromsade in då dom såg att det var en häst på vägen. Resten körde förbi som dårar. Lina som inte är helt trafiksäker på grund av en olycka med en buss för nått år sen blev helt livrädd. Jag är glad att hon hoppade upp i luften och ned i diken än att hon hoppade ut framför någon bil iallfall som förra gången. Red inte ens ut på Amanda för att det inte kändes som att dom skulle visa mer hänsyn iallafall.

I feel free enough to party hard

2010-09-17, 19:55:31 / Kategori: Allmänt
Nu är allt fixat och klart. Nu bär det snart av in till stan. Blir en snabb visit hos Becka först innan vi tar oss ut till lokalen i Mesta. Lär bli en riktigt grym fest. Grattis i förskott Lina!


Put your drink up

2010-09-17, 17:26:18 / Kategori: Allmänt


Sitter just nu och dricker alkoholfri öl. Hur tuff är jag inte?

Got money

2010-09-17, 15:08:32 / Kategori: Allmänt
Såg precis att jag fått min lön från sommarjobbet. Gillar skarpt att jag fick 1000 kr mer än vad jag trodde. Gillar också att jag har sån koll på hur mycket jag får när jag jobbar. Tjejen med koll. Typ.

Stay the night

2010-09-17, 14:44:00 / Kategori: Allmänt
Efter att vi tagit skolfoto och spexfoto och haft lite ridskoleteori åkte vi ut till Vilsta för att orientera. Vi var fem pers där ute som var redo att springa spåret, resten hade åkt hem. När vi kom tillbaka efter orienteringen visade det sig dock att en sjätte hade kommit lite senare och lyckats springa vilse ute i Vilsta. Lyckat med tanke på att vi bara höll oss på spåret typ. Skjusade iallafall hem dom andra brudarna efter att vi slutat.

Nu ska jag snart in ännu en vända till stan för att tanka med pappa innan dom drar iväg till Grisslehamn med husvagnen. Ska bli riktigt skönt med huset för mig själv den här helgen.

Klassens...

2010-09-17, 14:35:19 / Kategori: Allmänt
Bilderna är tagna från Anna Hermansson

Hade spexfoto idag i skolan och vi hade temat: Klassens... Jag, Becka, Sara och Evelina var såklart klassens rockers. Men bäst var nog Alicia och Emilie som var klassens skadade och klassens rumpa.

I like it

2010-09-16, 16:53:56 / Kategori: Allmänt

Nu; Borsta två lerhögar.
Sen; Hämta Brita inne i stan och plocka upp lite spexgrejer på vägen hem.
Senare; Rida ut på ett par förhoppningsvis inte lika leriga hästar.


Here to stay

2010-09-15, 19:26:31 / Kategori: Allmänt
Haha jävla klantarsel jag är. Åkte in till badhuset med min bror för att simma någon timme. Märker sedan när vi simmat klart att nyckeln jag har i handen går till min brors skåp medans min nyckel ligger inlåst i mitt skåp. Säger då till badvakten att han måste klippa upp mitt skåp. Men det visar sig att båda tångarna var utlånade så dom fick åka bort till Parkenbadet för att hämta en tång. Så efter typ en timmes väntande får dom äntligen upp skåpet. Under den timmen hann jag bli riktigt tjenis med badvakten och rätt nervös över att få en parkeringsböter. Men som tur var så hade ingen lapplisa varit i farten. Haha.

When you were young

2010-09-15, 15:53:54 / Kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen tagit ur tummen ur röven. Har precis varit uppe hos grannen och fixat intyg på att jag var där och haft praktik hos han under sommarlovet och intervjuat honom. Har även ringt till min andra granne och frågat om jag kan ha praktik hos han nu fram tills höstlovet. Han skulle höra av sig igen imorgon men det ser ljust ut. Så varje onsdag nu fram tills lovet kommer jag förhoppningsvis få testa på hur det är att vara mjölkbonde. Känns tajt.


Turn it up like you always do

2010-09-15, 11:47:50 / Kategori: Allmänt
Efter en natt med alldeles för konstiga drömmar som gjorde att man vaknade hela tiden och några sjukt förtidiga sms var det skönt att vara ledig idag. Tänkte utnyttja den här dagen till att plugga, måla och kanske åka in och simma någon timme. Skulle även behöva fixa med lite annat smått och gott. Men får se vad jag orkar och hinner med. Hörs sen.

GRATTIS SYSTER!

2010-09-14, 17:52:47 / Kategori: AllmäntGrattis Brita på 12 års dagen! ♥


Känns bra

2010-09-13, 21:31:21 / Kategori: Allmänt

Jag: Du jag tar bilen till St Ekeby imorgon, går det bra?
Pappa: Ja visst, men asså hittar du ens dit?
Jag: Eh, jaa?
Pappa: Okej...
Jag: ???
Pappa: Ja men du hittar ju knappt i en skokartong ju.


Yeeeeeees

2010-09-13, 14:51:12 / Kategori: Allmänt
Fy fan vad skönt. Nu är det äntligen avklarat. Har gått runt och varit nervös hela dagen. Men jag klarade det. Nu slipper jag äntligen den gröna skylten och personen i sätet bredvid. Nu kan jag äntligen ta mig dit jag vill. Nu har jag körkort. Fy fan vad skönt.


IF I HAD YOU

2010-09-12, 21:36:13 / Kategori: AllmäntDet har varit en helt vanlig söndag. En rätt värdelös dag. Så det finns inget intressant att skriva om den här dagen. Men jag känner mig nästen tvungen att blogga endå. Så ni får stå ut med ett ovärt inlägg.


The way you look tonight

2010-09-11, 21:01:08 / Kategori: Allmänt

Även ikväll blir det en lugn och skön hemmakväll. Känner mig inte alls festsugen så det känns skönt att bara vara hemma. Taggar istället tills nästa helg då allt verkar hända. 3 fester, varav en lokalfest, och huset för mig själv hela helgen. Kan bara blir bra.


Killing in the name

2010-09-11, 20:31:44 / Kategori: Allmänt
Hedwig tjatade som vanligt att få rida Amanda så det slutade med ponnyridning för dom flesta. Till och med Alices kille tog sig upp på hästryggen. Han tyckte det var så roligt att han ville att jag skulle ge honom en liten ridlektion. Så sagt och gjort. Andra gången han red och nu kan han rida lätt. Lite ovanligt att se att en kille i ens egen ålder våga sig upp på en häst haha.

Let you down

2010-09-11, 20:24:41 / Kategori: Allmänt
Min lillasyster fyller år på tisdag så hela släkten har varit här och firat henne idag. Det första min lilla kusin Hedwig frågade när hon kom innanför dörren var: Vart är Amanda? När mamma sedan berättade att jag var på mitt rum rusade hon upp för trappen till mig och gav mig en stor kram. Är hon inte världens sötaste?


Underneath your clothes

2010-09-10, 23:50:46 / Kategori: Allmänt
Det har faktiskt varit en riktigt skön fredag idag. Var i skolan fram tills lunch och gick sedan och simmade i lite mer än en timme efter att vi slutat. Var hemma vid tre och gick och la mig och sov fram till sex. Sen dess har jag suttit och pluggat. Kollade även på Pirates of the Caribbean med mamma. Konstigt nog så var jag på sånt plugghumör att jag sprang upp på mitt rum i varje reklam och skrev lite. Men det var skönt att få lite uppgifter inskickade iallafall. Nu ska jag städa mitt rum sen blir det ännu en date med sängen.

Projektarbete

2010-09-10, 15:30:02 / Kategori: Allmänt
Evelina och jag har äntligen kommit på vad vi ska ha för projektarbete. Vi ska börja träna dagligen (utöver ridningen) och äta rätt och se hur vi utvecklas som ryttare på grund av det. Så nu ska jag passa på att äta en stor bit äppelpaj med vaniljsås innan vi drar igång med projektet.

Think twice

2010-09-10, 15:01:01 / Kategori: Allmänt
Mentorn mutar med att bjuda på glass om alla lämnar in nästa projekt i tid. Kan det säga något om vår klass?

You are my destiny

2010-09-09, 21:56:06 / Kategori: Allmänt

Har haft fullt upp både idag och igår. Var i skolan fram tills halv tre innan jag och Becka tog bussen till körskolan. Satt där och skrev riddagbok medan jag väntade på att körlektionen skulle börja. Åkte sedan hem med fem bussen och gick direkt ut och målade någon timme. Efter det bytte jag om och gick ut i stallet och fixade lite där och red båda hästarna. Hade planerat att sätta mig och plugga nu men det skjuter jag som vanligt upp tills imorgon istället. 

Något som är värt att tillägga är att jag träffade älskade Malin hela två gånger idag. Gilla.


Det bästa från Idol 2010

2010-09-07, 21:06:50 / Kategori: Allmänt

Brooklyn sun

2010-09-07, 16:25:04 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit in från stallet. Mamma och jag bestämde oss för att skura boxarna och sopa rent överallt där idag eftersom att jag endå inte kunde ta mig till skolan efter provet. Så i nästan fem timmar har vi stått där ute och jobbat. Jag är verkligen glad att jag inte har något stort stall då vi inte ens hann börja med sadelkammaren under den tiden. Ska ut igen om nån timme och bära in alla sakerna i stallet när väggarna torkat. Men fram tills dess blir det soffan och tvn. Skönt.

Dust in the wind

2010-09-07, 11:50:19 / Kategori: Allmänt
Fan vad skönt. Jag klarade det. Jag blev godkänd på körkortsprovet. Halva inne bara sådär. Nu är det bara uppkörningen kvar sen har jag förhoppningsvis det där kortet i handen.  


One last breath

2010-09-06, 17:15:05 / Kategori: Allmänt
Idag är förhoppningsvis den sista dagen jag skriver att jag precis kommit hem från bilskolan efter att ha suttit där och pluggat i flera timmar. Skriver nämligen körkortsprovet imorgon så önska mig lycka till! Känner mig väl förberedd iallafall så jag tror det inte kommer vara något problem. Hoppas jag.


Debatt

2010-09-06, 10:55:57 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit tillbaka till skolan igen efter en ganska intressant debatt mellan några politiker från de olika partierna haha. Vet inte direkt om man fick några direkt konkreta svar men det blev ju en hetsig diskussion mellan dem iallafall. Tur att jag redan röstat så att jag slipper fundera på det nu haha.

Rock that body

2010-09-05, 19:42:16 / Kategori: Allmänt
Det var faktiskt en väldigt trevlig kväll igår. Åkte till Karro med Robin, Jonas och Emilie vid åtta. Väl där blev det ölspel och förfestspel, singstar, skratt och lite dans. Gick och la mig vid halv fyra då Jonas och Karros pappa började sjunga singstar. Kändes som att det blev lite för mycket då haha. Gick sedan upp vid tio och låg och kollade på tv med dom andra fram till tolv då Robin kom och hämtade mig. Väl hemma gick jag nästan direkt och la mig och sov fram tills nyss. Välbehövligt.

Shots

2010-09-04, 17:39:21 / Kategori: Allmänt
Hann inte med hela listan utan skrubbning av stallet och ridning av hästarna får vänta tills imorgon. Nu bär det av på hemmafest istället. Känns som att det var ett bra tag sen jag var på en sån så det ska bli kul. Hoppas ni också får en rolig lördagkväll!


Riksdagsvalet 2010

2010-09-04, 16:50:54 / Kategori: Allmänt

Nu har jag för första gången röstar i valet. Känns tufft.


Dagens todo

2010-09-04, 10:03:54 / Kategori: Allmänt
- Måla klart det sista uppe på taket.
- Provköra den nya bilen.
- Förtidsrösta på Coop.
- Skrubba boxarna och sopa rent i hela stallet.
- Rida ut på båda hästarna.
- Jämna till två häckar.
- Klippa gräsmattan.

Kommer få fullt upp idag så det är lika bra att börja redan nu.

My milkshake brings all the boys to the yard

2010-09-03, 22:11:20 / Kategori: Allmänt

Jag tänkte precis skriva att jag var glad över att Evelina också var hemma idag. Så att vi kunde underhålla varandra. Men nu insåg jag att hon dissat mig för Jersey Shore. Vad är det för vän egentligen?


Dancing on my own

2010-09-03, 19:47:22 / Kategori: Allmänt
Krogenrundan blev aldrig av så det var tänkt att jag skulle befinna mig ute i skogen hos Herr Karlström just nu. Men istället råkade jag somna och vaknade inte fören först nu. Lite försent. Så det blir inte heller av. Får ladda om inför nästa vecka istället.


Die motherfucker die

2010-09-03, 16:02:45 / Kategori: Allmänt
Jag gick upp mitt i natten. Jag har inte ätit på åtta timmar. Det tog fyra timmar att ta sig hem. Jag har fått gått runt och lyssnat på klassens sötaste hela dagen. Jag är inte på bra humör just nu. Tur för min familj att dom inte är hemma.

Let me hear you scream

2010-09-02, 20:09:53 / Kategori: Allmänt
Funderar på att införskaffa lite kategorier här på bloggen. Någon som har något förslag på hur dessa skulle kunna namnges?

True colors

2010-09-02, 20:01:53 / Kategori: Allmänt
Det känns inte som att jag har en speciellt varierande vardag. Det här är liksom det enda jag gör nu för tiden.

Spenderar några timmar i skolan med flickorna...

Sitter på bilskolan och klickar lite...


Rider ut en sväng på hästen...
Målar på huset...


Dom känner oss för väl

2010-09-02, 17:05:19 / Kategori: Allmänt
Vår rektorn: Eleverna klarar väl det här? Dom blir väl bara lite snurriga. Men det är dom väl endå på helgerna så.

Mycket förvånande

2010-09-02, 09:50:23 / Kategori: Allmänt
Jag gillar att vi delade in oss i grupper, fick ut studiehandledningen och blev tillsagda att börja. I en timme satt vi och försökte diskutera fram något vettig utifrån Fall 1. Ingen förstod någonting och alla såg ut som frågetecken. En timme senare kommer läraren och säger att vi inte har fått ut hela Fall 1. Hon hade bara velat att vi satt och diskuterade ekologi under tiden. Härligt.

I wanna know your name

2010-09-01, 21:50:48 / Kategori: Allmänt

Efter en väldigt lugn skoldag gick jag till Engstöms och pluggade teori i två timmar. Tog fem bussen hem och gick direkt ut till stallet och red med min syster. Bytte sedan om till målarkläder och klättrade upp på taket och stod där och målade lite i ett par timmar innan det blev alldeles för mörkt.

Just nu känns mitt liv så mycket lättare än för bara några månader sen. Mitt största problem just nu är om jag ska gå ut på fredag eller inte. Livet är bra bra.