Nedläggning av bloggen

2011-04-20, 14:25:45 / Kategori: Allmänt

Nej nu får det vara bra, nu lägger jag ner bloggen. Jag kommer inte ta bort den, men vill jag börja blogga igen längre fram så startar jag en ny. Nu är det slut.


On the floor

2011-04-18, 14:19:00 / Kategori: Allmänt
Medan Matte är inne och gymmar med mina bröder har jag nu hunnit fixa en hel del här hemma. Jag har fått sommarjobb men jag håller ändå på och förbereder mig inför att bli fattig arbetslös och eftersom att vi har en rätt stor gård finns det en hel del att göra för att tjäna lite extra pengar. Nu ska jag slita lite till innan Matte kommer hem och vi ska bege oss till Normelli.

Du säger du älskar mig

2011-04-17, 18:04:00 / Kategori: Allmänt
Även idag var jag iväg och jobbade på Hjälmargården. Vi hade väldigt mycket gäster idag med allt gick ovanligt snabbt ändå, och jag tror det var första gången idag som jag inte behövde jobba övertid på en söndagsbuffé. Nu blir det lite filmmys innan Matte och jag ska bege oss hem till mig.

Inside out

2011-04-16, 23:58:00 / Kategori: Allmänt
Idag har jag spenderat hela dagen på jobbet. Susanna ringde tidigare och frågade om jag kunde komma in två timmare tidigare så redan klockan tolv var jag på Hjälmargården. Servera alla gäster som var där och förbereda allt inför söndagsbuffén var det jag sysslade med i nio timmar. Kocken som förberedde allt inne i köket verkade även gilla Spice Girls så det blev en rätt lång eftermiddag när man fick lyssna på dom i flera timmar! Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills Matte kommer hem genom att kolla på Scrubs.

Sonic Syndicate

2011-04-16, 23:36:22 / Kategori: Allmänt

Bild från förra året då Eve och jag var och såg Sonic Syndicate på Metaltown

Fredagskvällen var planerad att spenderas hemma hos Gurra tillsammans med Matte och Felle. Men i sista stund ringer Mattes farbror och säger att vi ska bege oss till Västerås för att se Sonic Syndicate. Han är nämligen barndomskompis med Stoffe, sångaren i bandet, så han fixade vip till oss. Så en halvtimme senare var vi påväg efter att ha hämtat upp Evelina. Det var pinsamt lite folk där med det var ändå en riktigt bra show. Fick även hälsa och prata med Stoffe en stund innan bandet började spela. Helt okej fredag!

Look at that

2011-04-02, 10:36:00 / Kategori: Allmänt

Kvällen igår på Harrys var ett skämt. Det var så illa att vi till och med drog därifrån till Nybron. Men det blev en rätt okej kväll ändå till slut även om det knappast var den roligaste utgången. Vart höll allt folk hus igår liksom?


Glider in på klubben

2011-04-01, 17:17:00 / Kategori: Allmänt


Nu: Förpärla hos Emilie
Sen: Harrys