Beat dat beat

2011-02-28, 20:35:00 / Kategori: Allmänt
Jag måste nog vara världens bästa flickvän. Halv sex imorse tog jag mig upp för att ut och springa en timme med min man (han hittar nämligen inte här ute i skogarna). Efter att vi sedan duschat och sovit några timmar till följde jag även med honom till gymmet. Jag hade räknat med en timmes träning ungefär, men vi blev kvar på gymmat i lite mer än tre timmar. Träningsvärken imorgon lär inte vara skön, men vad gör man inte för kärleken?

GRATTIS PAPPA!

2011-02-28, 09:29:00 / Kategori: Allmänt


Grattis pappa på 44 års-dagen ♥

Bet you want to see this

2011-02-27, 13:38:01 / Kategori: Allmänt
För första gången den här veckan hade jag någonting att göra på jobbet hela kvällen igår. Det var nämligen festkväll för lägerdeltagarna och hon som jobbat med mig tidigare i veckan åkte hem redan på förmiddagen. Så det var jag som fick fixa allt själv tillsammans med ledarna på lägret. Men det gick väldigt bra även om det blev lite stressigt ett tag. Men nu har jag iallafall jobbat klart för den här veckan. Känns rätt skönt att inte behöva åka fram och tillbaka på ett tag nu. Minst en och en halvtimmes bilfärd varje dag är faktiskt ingen höjdare.

Ännu fler bilder från chililäger, den här gången från sommaren 2005:

Dom här bilderna får mig verkligen att längta tillbaka. Jag hade hur kul som helst på dom där lägren. Dock kan jag och min kusin verkligen inte tälta tillsammans. För varenda gång vi gör det börjar det alltid spöregna och vi lyckas även alltid hamna i en grop så att allt blir översvämmat och dyngsurt. Och såklart hände det även det där året, så istället för ett tält fick vi bo i en bil men det gick det med.

Me and my microphone

2011-02-26, 13:24:00 / Kategori: Allmänt
Tänkte skriva om dagarna som gått sen sist jag skrev. Men jag kände lite spontat att intresset nog inte skulle finnas att läsa fyra inlägg om att jag jobbat och serverat ungdomar. Så jag skippar nog det. För det är ändå ingen som kommer klaga va? Däremot kommer jag nu berätta att jag precis blivit lämnad ensam hos Matte då han har åkt in till stan och att jag snart ska iväg och jobba oavsett om ni är intresserade eller inte.

Grab my crotch, wear my hat low like you

2011-02-26, 07:27:00 / Kategori: Allmänt

Kvällen igår spenderades som sagt tillsammans med Mattes pojkar. Efter jobbet hämtade jag upp Matte och sedan begav vi oss direkt till Petter där resten av gänget var och drack. Man hann få sig en hel del skratt åt alla sjuka historier dom drog upp innan vi begav oss hem till Matte igen runt tolv igen. Matte var lite orolig innan att jag inte skulle överleva kvällen och hade sagt till pojkarna att sköta sig haha, men det gick ju bra så. Nu blir det att passa på att få några extra timmars skönhetssömn innan jobbet.  


This love, this hate

2011-02-25, 13:07:26 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från stan nu. Jag och min man tog oss upp tidigt imorse för att sedan åka in och simma några timmar i badhuset. Jag kände nämligen att jag behövde ha någon form av träning eftersom att jag knappt har tid att åka in till Friskis och träna nu när jag jobbat så mycket den här veckan, och snäll som han är så följde han med.

Så nu ska jag ta och sminka mig och sätta upp håret innan jag åter igen beger mig till jobbet. Efter det blir det att åka direkt hem till Matte för att sedan ta sig ut till Hållsta och spendera kvällen med hans pojkar. Kan bli spännande. Så det lär nog gå några dagar till innan ni hör från mig igen. Men då har jag laddat upp med en massa inlägg som ska publiceras så det är bara att hålla utkik. Nu vet ni att jag lever iallafall även om uppdateringen inte är den bästa.

Dagens ungdomar

2011-02-23, 20:42:26 / Kategori: Allmänt

Pappa ringer till hemtelefonen från stan.

Pappa: Är mamma hemma?
Jag: Vet inte har inte orkat gått runt hela huset för att leta efter henne än och min mobil har dött så kan inte ringa efter henne heller.
Pappa: Nehe okej, jag ringer till hennes mobil då.
Jag: Okej va bra, säg till henne att komma upp till mitt rum om hon är hemma isåfall.
Pappa: Haha, va lat du är.


What I like

2011-02-23, 13:02:26 / Kategori: Allmänt
Nu har Matte precis åkt iväg in till stan och jag ska snart bege mig till jobbet. Barnlägret är slut så nu blir det att servera till ett tonårsläger som jag tror började idag. Det kommer nog vara rätt många som jag känner igen eftersom att jag också brukade åka på dom här tonårslägren när jag var mindre. Kan bli kul.

Chililäger sommaren 2007:
You think I can't get hurt like you

2011-02-22, 16:25:24 / Kategori: Allmänt
För första gången sen vi fick lov har jag nu tid att sätta mig ned och blogga. Jag har haft fullt upp och i stort sett bara varit hemma och vänt. Men nu har jag som sagt tid så här får ni en snabb resumé av mitt lov hittills:

Lördag:
Matte sov som sagt hos mig så hela förmiddagen umgicks jag med honom. Runt 12 kom sedan Linas ägare Elin hit då Lina skulle visas upp och provridas av två stycken från Arboga. Eftersom att jag var tvungen att åka iväg och jobba hann jag aldrig se dom rida men dom verkade trevliga och Elin var väldigt nöjd. Så på torsdag ska dom komma tillbaka och provrida ännu en gång innan Lina ska besiktas om det blir något köp.

När jag kom till jobbet fick jag en introduktion till hur det går till på barnläger vad gäller maten. Eftersom att det inte alls är samma sak att servera lägermat som söndagsbuffé eller julbord så var det lite skillnad. Man hade inte alls lika mycket att göra så det var inte alls lika stressigt som tidigare. Dock fick man svara på intelligenta frågor som "har du pojkvän?" och "hur lång är du?" av var och varannat barn.

När jag sedan slutade vid halv åtta åkte jag direkt hem och duschade och fixade mig innan jag åkte till St Sundby på 50-års fest. Mattes pappa hade nämligen fyllt år så resten av kvällen spenderade jag där. Hann både få pussar från fulla tanter, fått förklarat för mig hur Matte var när han var liten och lyssnat på en 25 minuters upplägg om fotboll innan jag och Matte tröttnade och åkte hem till han.

Söndag:
Spenderade hela förmiddagen hos Matte innan jag åkte till Hjälmargården för att jobba igen vid halv två. Slutade vid åtta efter att ha lagt upp fika, blandat saft, serverat mat, förbrett frukosten, sett glad ut, kokat kaffe, plockat undan, svara på barnens frågor, delat ut korv med bröd och pratat med ledarna i stort sett hela kvällen. Därefter åkte jag hem och bytte bil innan jag åter igen åkte hem till min man.

Måndag:
Hela förmiddagen var jag som sagt hos Matte innan jag åkte till jobbet. Gjorde i stort sett samma saker idag som de föregående två dagarna. Skillnaden var bara att det var mer att förbereda inför middagen då det skulle vara en festmåltid eftersom att det var sista kvällen på barnlägret. Slutade sedan vid åtta och åkte då hem och bytte bil ännu en gång innan jag begav mig in till stan till Emilie.

Tisdag:
Efter att Emilie och jag vaknat idag åkte vi ner till Friskis och tränade vid lunch. Därefter skjutsade jag henne till jobbet innan jag åkte hem. Hade tänkt sola men var för lat för det. Istället ska jag nu ut och rida båda hästarna innan jag måste ta tag i lite skolarbete medan jag väntar på att Matte ska komma hit ikväll.

Som sagt en väldigt kort sammanfattning av mitt lov hittills.....Jag förstår verkligen om ni inte ens orkar läsa igenom allt.

Do it like a dude

2011-02-18, 17:21:10 / Kategori: Allmänt
Genomgång av det nya projektet, brainstorming kring det nya projektet och filmvisning om hur intagningaprovet till Hippologprogrammet för ridhäst ser ut var det vi hann med idag på förmiddagen innan vi slutade. Kändes otroligt bra. Resten av eftermiddagen spenderade jag i min säng, införskaffandes lite mer skönhet. Nu bär det av ut till stallet för att rida Lina och fixa iordning allt inför imorgon. Sedan ska jag invänta min man som kommer hit för lite fredagsmys.

Lovets to do

2011-02-17, 20:42:34 / Kategori: Allmänt
Planeringen för lovet än så länge. Som det ser ut nu så vann pengarna över fritiden.

Fredag:
- Spendera förmiddagen i skolan
- Longera Amanda
- Rida Lina
- Fixa iordning allt i stallet
- Frisera och göra Lina fin
- Vara med Matte

Lördag:
- Rida Amanda
- Visa upp Lina för två ev köpare
- Jobba på Hjälmargården
- Gå på 50-års fest
- Vara med Matte

Söndag:
- Ut och springa med Amanda
- Skriva lite på ekologiuppsatsen
- Jobba på Hjälmargården
- Vara med Matte

Måndag:
- Jobba på Hjälmargården
- Leka med Emilie

Tisdag:
- Delta i ett medelpass
- Sola
- Rida Amanda
- Rida Lina
- Vara med Matte

Onsdag:
- Träna med Amanda
- Longera Lina
- Jobba på Hjälmargården
- Vara med Matte

Torsdag:
- Jobba på Hjälmargården
- Vara med Matte

Fredag:
- Jobba på Hjälmargården

Lördag:
- Jobba på Hjälmargården

Söndag:

Time is running out

2011-02-17, 11:27:20 / Kategori: Allmänt


Sitter just nu själv i skolan och skriver lite loggböcker. Kom iväg senare än planerat vilket gjorde att jag missade idrotten. Men med tanke på hur mycket jag ligger efter i de flesta ämnena så kanske det inte gjorde så mycket eftersom att jag nu fick tid att plugga ikapp lite grann. Nej tillbaka till plugget nu.

Sista praktiken på Arphus

2011-02-16, 17:17:00 / Kategori: Allmänt


Idag var det sista praktikdagen på Arpus. Vilket kändes både skönt och lite sorligt haha. Har aldrig träffat så sköna människor som dom som jobbar där någonstans tidigare där jag haft praktik. Så dom lär man sakna. Annars hände det inte speciellt mycket som skiljde den här dagen mot de övriga. Det var hästar som skulle göras iordning, spånbalar som skulle in, boxar att mocka, stallgolv att soppa, utrustning att putsa och ridhus att kratta.

When you're close to me

2011-02-15, 15:04:00 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem efter ännu en givande dag på St Ekeby. Kunde knappt röra mig, så mycket kläder hde jag på mig för att jag inte skulle frysa ihjäl. Gjorde dock nästan det ändå. Förstår inte poängen med att hitta på saker i ridhuset när det är såhär kallt. Föreläsningen om Hippologen var iallafall intressant, även om jag troligen inte kommer gå där.

Alla hjärtans dag

2011-02-14, 10:23:56 / Kategori: Allmänt


Fick en glad överraskning av min underbara pojkvän när jag vaknade imorse.
Jag älskar den mannen! ♥

But life goes on

2011-02-13, 17:07:00 / Kategori: Allmänt
Har precis varit iväg och longerat båda hästarna då jag inte orkade rida. Mamma hjälpte även till att ta lite nya kort på Lina som vi ska skicka till hennes ägare så att hon kan sätta ut henne på annons. Så får se om det kanske kommer några som är intresserade av att provrida henne snart eller inte.


Födelsedagsfirande på Harrys

2011-02-12, 16:02:00 / Kategori: Allmänt
Kvällen igår vart riktigt lyckad. Jag hade verkligen hur kul som helst. Om det inte hade varit så dyrt hade jag lätt kört på VIP varje gång. Gratis dricka och dans på scen, vad kan gå fel? Idag är jag dock inte lika pigg men det är väl det man förtjänar. Tog tyvärr inga bilder så ni får klara er utan det.

Party all night long

2011-02-11, 18:57:00 / Kategori: Allmänt
Ikväll ska Karin firas. Stora scenen på Harrys är bokad och jag förväntar mig en riktigt rolig kväll. Nu bär det av hem till Emilie innan vi beger oss till Karin där vi ska förfesta med alla andra flickor. Hoppas ni får en lika kul kväll som jag!


Equirehab

2011-02-11, 12:41:54 / Kategori: Allmänt
Var iväg på studiebesök på Equirehab-spa och friskvårdscenter idag. För dom som inte vet så är det en hästanläggning som har ett unikt koncept vad gäller kompetens och senaste teknik för kontrollerad träning och snabb återhämtning. Man kan alltså stalla upp sina hästar där om de är skadade, behöver träning eller utbildning. Det var rätt intressant att se deras kallvattenspa, vattenband och några av dom behandlingar de hann göra på hästarna medan vi var där. Inte speciellt vanligt att det är utvecklat teknikmässigt sett.


Think about the way

2011-02-10, 20:19:00 / Kategori: Allmänt
Nu bär det av till min man för att basta och nörda OC. Hörs imorgon igen när jag kommit hem. Om jag lyckats ta mig hem levande i den här snöstormen vill säga.

Yoga time

2011-02-10, 13:37:00 / Kategori: Allmänt
Lyckades somna på yogan. Vaknade av att jag hörde mig själv snarka. Mycket normalt. Någon annan som lyckats somna på idrottslektionen?Näst sista praktikdagen på Arphus

2011-02-09, 17:48:00 / Kategori: Allmänt


Har precis kommit hem från den näst sista praktikdagen på Arphus. Något som stalltjejerna där var väldigt ledsna över haha. Sopat ridhuset, städat foderkammaren, badat en häst, promenerat två hästar, kört in spån och eftermiddagsmocka var det vi hann med idag. En av hästskötarna tyckte även att jag skulle följa med henne ned på Göteborgs horse show som hästskötare till Per. Men får se hur det blir med den saken..

Tell me can't you feel

2011-02-08, 17:26:00 / Kategori: Allmänt
Efter en inte speciellt värd halv dag på St Ekeby åkte jag till tandläkarn. Så istället för gummisnoddar har jag nu plast i käften för en sista justrering innan tandställningen förhoppningsvis åker av. Nu ska jag ut och rida innan jag ska ta tag i pluggandet medan jag väntar på att Matte ska komma hit.

Dagens

2011-02-07, 18:21:00 / Kategori: Allmänt

Dagens bästa: Tre timmars extra sovmorgon.  


Dagens jobbigaste
: Fick min första parkeringsböter. Inte ok.  


Dagens mest pinsamma
: Att jag var helt död efter puls/medelpasset. Vart tog min kondition vägen liksom? 


Dagens roligaste
: Konversationen om hur gay killana i ettan tydligen ser ut.  


Dagens konstigaste
: Hur mycket folk det går att tränga in i en liten Friskislokal.

Dagens outfit
: Converse, svarta byxor, stickad tröja.

Dagens härligaste
: Min man.
Give it to me

2011-02-07, 15:41:36 / Kategori: Allmänt
Försov mig såklart vilket gjorde att jag aldrig hann åka till Vilska och rida. Tog mig istället till skolan för att sitta och plugga lite innan träningen. Dock hade dom ändrat om alla datorer vilket gjorde att jag var tvungen att springa runt i en kvart och leta rätt på min dator.

Jag: Har du sett dator nummer 20?
En tjej i ettan: Nej, men kolla med Gary.
Jag: Vem då?
En kille som sitter bredvid henne: Han är den ända som inte ser så gay ut av killarna i ettan. Du lär se honom om du går in i deras klassrum.  
Jag: Jaha okej..

Sleeping my day anyway

2011-02-07, 09:04:00 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från min man. Det var planerat att jag skulle åka iväg och rida i ridhuset idag men det var lite saker som kom imellan. Så nu istället ska jag gå och lägga mig och sova några timmar till innan jag ska till Vilsta för att rida. Godnatt.

Bass down low

2011-02-06, 18:09:26 / Kategori: Allmänt
Sov knappt en timme på planet hem inatt så nu har jag hunnit sova några timmar till. Kände att det behövdes. Grannen som tagit hand om våra hästar medan vi var borta hade till och med varit nere och tagit in dom idag med för att han trodde att vi alla låg och sov. Så det var rätt skönt att inte behöva tänka på det idag heller.

Just nu sitter jag med färg i håret och väntar på att jag ska få gå och duscha ut det. Utväxten ska nämligen bort nu. Sedan bär det av till Matte. Kommer inte hem förren imorgon så innan dess lär det inte bli någon mer uppdatering.

Hemma igen!

2011-02-06, 10:50:57 / Kategori: Allmänt


Nu är jag äntligen hemma igen.
Brukar aldrig ha hemlängtan men redan i onsdags kunde jag utan tvekan ha satt mig på närmaste plan hem till Sverige igen. Men även fast jag har längtat hem så har jag haft det jätte bra. När vi landade i Orlando i fredags (28:e) var det otroligt skönt att inte behöva sätta på sig jackan. 25 grader varmt var det där. Man klagade inte. Dock var det inte lika skönt att landa i New York i torsdags (3:e) då det var lika kallt där som här. Fler bilder och uppdateringar om veckan kommer senare då jag har packat upp, varit ute och ridit och hälsat på min man som jag saknat otroligt mycket. Håll utkik.

DAG 9 - USA

2011-02-05, 18:15:00 / Kategori: Allmänt
Packade hela förmiddagen innan vi checkade ut från hotellet vid tolv och tog oss sedan direkt till flygplatsen. Där satt vi och roade oss i säkert fyra timmar för att vi ansett att vi redan hade sett tillräckligt i New York och ville så fort som möjligt hem igen. Flygturen hem var ingen höjdare då jag inte var tillräckligt trött för att sova och inte tillräckligt pigg för att göra någonting annat. Var iallafall hemma i Sverige igen runt klockan åtta på söndagmorgonen. Snacka om att min säng var efterlängtad då.

DAG 8 - USA

2011-02-04, 16:18:00 / Kategori: Allmänt
Efter en god frukost tog vi en taxi till Empire State Buildning. Det var riktigt kallt och blåsigt med man fick iallafall en väldigt fin utsikt över New York. Vi åkte även ut och såg Frihetsgudinnan och Ground Zero innan vi fortsatte dagen med shoppning. Senare på kvällen mötte vi även upp två vänner till familjen som bodde lite utanför New York. Hann även träffa Justin Bibbler en snabbis också.

Emipre State Building:
Frihetsgudinnan:

En kväll i New York:
DAG 7 - USA

2011-02-03, 18:14:00 / Kategori: Allmänt

Nästan hela dagen idag gick åt till att packa, checka ut, gå igenom kontroller på flygplatsen, flyga till New York, frysa ihjäl, ta sig till hotellet och checka in där. Runt fyra på kvällen då vi äntligen var framme tog vi oss ned till Time Square där vi åt innan mina syskon gick tillbaka till hotellet. Jag och min kära mor och far som inte var speciellt trötta gick istället runt en sväng där och kollade i affärerna innan även vi tog oss tillbaka till hotellet.Just ja, får inte glömma att berätta att vi även tog oss till Apple store. Något som min pappa var väldigt lyrisk över. 54 minuter spenderade vi där inne. Jag och mamma satt inne på facebook medan pappa sprang runt och njöt i sin älsklingsaffär.


DAG 6 - USA

2011-02-02, 22:35:00 / Kategori: Allmänt

Började dagen med en god hotellfrukost innan jag tog mig till hotellet där pappa hade sina konferanser och fixade med min facebook som krånglat. Därefter åkte vi iväg till Animal Kingdom och gick runt där några timmar och kollade. När vi tröttnat på alla djurer begav vi oss tillbaka till hotellet och låg där och slappade vid poolen.

Lite senare på kvällen åkte vi med Lotusphere till Universal Park. Eftersom att det var dom hade ordnat det fick vi hur mycket gratis mat och dricka vi ville. Vi åkte även rätt mycket karuseller och var inne och kollade på den nybyggda "Harry Potter-världen" där.


DAG 5 - USA

2011-02-01, 19:45:00 / Kategori: Allmänt
Hela dagen spenderades på Tyfoon Lagoon som är ett stort badställe i Orlando. Så medans mina syskon badade låg jag och stekte i solen tillsammans med mamma. Tror det var två gånger under den dagen som min syster lyckades lura med mig ut i vattnet. Förstår inte vilken badkruka jag blivit.

Kvällen däremot spenderades på Downtown Disney där vi var och åt och sen gick runt och kollade lite i affärerna. Lyssnade även på någon snubbe som var asbra på gitarr. Det var coolt.

Tyfoon Lagoon:
Downtown Disney: