When you smile

2011-03-31, 19:42:20 / Kategori: Allmänt


Har precis packat klart så nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem med bilen så att jag kan åka hem till mina två älsklingar. Hörs imorgon igen.

I wanna go

2011-03-31, 18:49:48 / Kategori: Allmänt

För första gången på mer än en månad har jag nu varit ute och ridit på Lina. Hon blev nämligen blockhalt på grund av en hovböld precis innan vi skulle ned till Skåne med klassen, och har varit halt sedan dess. Men nu är hon äntligen helt bra igen, vilket känns jätte skönt då Elin kan sätta ut en annons på henne igen. Tror dock inte att hon kommer hinna bli såld så att hon åker iväg innan juni som det står i kontraktet. Men man vet ju aldrig. Vi har ju redan hittat en annan sällskapshäst till Amanda som kommer hit såfort Lina har åkt så det känns bra iallafall.


Lycka

2011-03-30, 16:35:00 / Kategori: AllmäntJust nu känns allt hur bra som helst. Det är fint väder, jag kommer få mvg i en kurs jag fick ig-varning i, det gick hur bra som helst att rida på St Ekeby, Lina är inte halt längre, jag har gjort klart allt jag legat efter i i skolan, jag har en stor chans att klara hästskötarexamen, jag har fått sommarjobb, jag är kär, mamma och jag har en bra plan vad gäller hästarna eftersom att jag tappat intresset, jag har knappt någonting kvar i skolan och snart är äntligen studenten och sommaren här. Just nu är jag lycklig.


Love comes around

2011-03-21, 16:24:00 / Kategori: Allmänt

Bild från förra onsdagen då jag red deras tjocka ponny Lollo.

Nu har jag nästan precis kommit hem från praktiken. Det har varit en riktigt skön och rolig dag idag. Mamma följde med på morgonen och kollade på när jag red Mio, en av unghästarna. Därefter fixade jag lite i stallet. På eftermiddagen började jag sedan inridningsarbetet av Jörgens häst. Det gick riktigt bra och Jörgen var nöjd. Nu ska jag gå ut och ta hand om mina hästar innan jag ska bege mig till min man.

The illusion of

2011-03-20, 18:40:00 / Kategori: AllmäntHar precis kommit hem efter en stressig dag på jobbet. Det var premiären för söndagsbuffén i år och det var en hel del som var där och åt. Dukning, servering, plock av tallrikar och lite disk var det jag höll på med innan jag slutade. Mina föräldrar hade även bjudit dit farmor och farfar på mat så det var kul att träffa dom. Inte så ofta man ser dom faktiskt.

In my arms

2011-03-19, 21:28:00 / Kategori: Allmänt
Det var tänkt att jag skulle åka iväg och rida båda hästarna i ridhuset idag men det var fullbokat så när jag fixat klart allt i stallet begav jag mig istället iväg in till stan. Matte var nämligen hos Robin med Felle och Gustav så jag var där en stund innan vi åkte hem till Matte. Nu väntar monopolspel och mys.

Hit the lights

2011-03-19, 15:44:57 / Kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen tagit tag i det och lagt upp bilder från USA-resan. Så är ni intresserade så är det bara att gå tillbaka i arkivet under Januari och Februari så hittar ni dem.
Praktik på Stall Stenbro

2011-03-17, 17:47:13 / Kategori: Allmänt
Idag har jag haft praktik på Stall Stenbro i snart två veckor och det det man lugnt kan säga är att det har varit den mest värda och roligaste praktikplatsen hittills. Jag rider varje dag, tränar unghästarna, fodrar och mockar en box. Resten av tiden fixar jag självständigt lite grann på gården inför en kurs med Craig Stevens som dom ska ha nästa helg, eller kollar på intressanta filmer om skillnaden mellan "modern" ridning och klassist dressyr. Jag fick även reda på idag att en annan, som har två hästar inackorderade på Stenbro, ville att jag även skulle rida in hans unghäst så det kommer jag roa mig med nästa vecka.

Jag har nästan lärt mig mer under dessa två veckor än vad jag gjort på teori- och ridlektionerna vi haft i skolan under dessa tre år.

I'm back

2011-03-17, 16:25:04 / Kategori: Allmänt
Nu känner jag att jag har hunnit ikapp mitt liv och kan börja blogga igen. Under den tiden som gått sen sist jag skrev har jag hunnit med att rida in två unghästar på min praktik, firat två månader med min man, pluggat en hel del, tränat för sista gången på Friskis (iallafall tills jag orkar betala ett halvår till), tagit hand om en blockhalt häst (Lina fick en hovböld precis innan jag åkte till Skåne) och ridit Amanda. Så nu vet ni det.

GRATTIS KALLE!

2011-03-16, 08:13:00 / Kategori: AllmäntGrattis på 17-årsdagen! ♥


Bloggpaus

2011-03-09, 19:16:00 / Kategori: Allmänt
Mina dagar är så fullspäckade att jag inte ens hinner med att blogga. Praktiken, hästarna, skolarbeten, träning och Matte tar upp all min tid. Ni får helt enkelt ha överseende tills jag vill och kan börja prioritera bloggen igen. Hejdå.

Påväg hem från Flyinge

2011-03-05, 20:08:36 / Kategori: Allmänt
Sitter nu äntligen i bilen påväg från Flyinge och beräknas vara hemma om cirka en timme och tjugotre minuter. Det första jag kan meddela är att mitt första intryck av Lund var allt annat än positivt. Skabbigaste och minsta vandrarhemmet jag bott på, svårt att hitta bra resturanger och sjukt hårda läktare var ingen höjdare. Dock var hingstarna på Flyinge riktigt fina vilket var som ett litet ljus i mörkret. Mer uppdateringar och bilder om denna äventyrliga resa kommer att komma upp senare. Nu ska jag bara hem och duscha och sedan vidare till min man som jag saknat så otroligt mycket.

Along the way

2011-03-01, 13:52:23 / Kategori: Allmänt
Justera tänderna på tandregleringen, byta ett bogskydd, handla mat, träna och sola är det jag ska försöka hinna med under de närmaste timmarna. Kvällen kommer sedan till mesta dels bestå av plugg och packning, åker nämligen till Skåne imorgon med klassen och blir borta där tills lördag. Min man kommer även komma hit och göra mig sällskap efter att han tränat klart så jag kommer ha fullt upp hela dagen. Nämnde jag förresten att jag har träningsvärk?

Angel on my shoulder

2011-03-01, 13:44:04 / Kategori: Allmänt

Efter en kvarts kämpande med att ta mig upp ur sängen imorse, pga all träningsvärk, begav jag mig tillsammans med hästen till Strängnäs för en lektion för Mannu. Han tyckte att det var en stor skillnad på henne sen sist vi var och tränade och hon gick faktiskt riktigt fint. Blir att åka dit nästa tisdag och möjligtvis torsdag igen innan jag ska byta tränare ännu en gång då det varit lite krångel och nu en för lång bit att åka. Så får se hur det blir sen.