DAG 3 - Gambia

När vi vaknat bestämde vi oss för att åka ned till stranden för en heldag med sol och bad. Men innan det begav vi oss till en slags marknad för att pojkarna behövde köpa kepsar. Precis alla ville att vi skulle komma och kolla på deras saker så det tog ett bra tag innan vi lyckades ta oss därifrån. Väl nere på stranden lyckades flera gambianer lura in oss på ett craft market som låg där (ungerfär som marknaden fast mindre) så ytterligare en timme var vi fast där och försökte förklara för alla att vi bara ville kolla runt lite och inte köpa något. Det var riktigt svårt att säga nej men vi lyckades faktiskt ta oss ut därifrån utan att få med oss något.
 
 
Vi la oss sedan och solade och badade några timmar innan vi åkte hem och tog det lugnt. Senare på kvällen åkte vi in till Senigambia, stället där de flesta turisthotell, barer och klubbar låg. Det var även där vi mötte den första (och enda) otrevliga gambianen. Först kom han fram till oss, som de flesta andra, och började småprata lite. Han försökte sedan få med oss in på ett speciellt ställe där dom hade lite shower men med tanke på att vi ville se oss om kring lite så sa vi att vi inte ville följa med han in dit utan fortsätta gå längs gatan. Han fick då nått flipp och började hota oss och säga att han skulle komma och skjuta oss på t-centralen (han hade tidigare sagt att han bott i Sverige ett tag). Dock kom det fram en annan gambian som skickade iväg den här killen och berättade att han inte var helt klar i huvudet. Men senare när vi hade gått in och satt oss på en reggaebar kom han fram igen och började hota Mattias men då ropade vakten på stället till sig några militärer som tog med sig honom.
 
När vi suttit och druckigt en stund på reggaestället begav vi oss till Wow där vi dansade, drack och spelade biljard fram till klockan tre innan vi tog en taxi hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0