Gangnam Style

2012-10-28, 12:11:00 / Kategori: Allmänt
Utgång och bakishäng. Det är vad min helg har bestått av. Med mina saknade vänner Evelina och Malin.

Började fredagskvällen med ölspel och tequila innan vi begav oss till Villa Etuna. Något för gammal kände man sig då det endast var lammkött ute men det blev en rolig kväll ändå. Lördagskvällen däremot bestod av Johan Falk och chips hos Evelina. Mycket mysigt.
 
Nu väntar jag på att min pojkvän ska vakna till liv men innan dess: Mer Grey's Anatomy!

Hemma igen!

2012-10-21, 22:03:00 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från en helg i Göteborg hos Viktoria. När jag äntligen hittade fram hade vi en mysig kväll med tacos, godis och film. Dagen efter blev det en rundtur på Nordstan.
 
 
Det var riktigt kul att äntligen få träffa Viktoria igen efter ett helt år!

Bra start på veckan

2012-10-09, 20:35:00 / Kategori: Allmänt
Mac och ostbågar. Två överraskningar som gör att jag kommer klara av ännu en fullspäckad arbetsvecka.

Var hemma och red med min mamma idag och när jag skulle hem fick jag med en mac hem av min pappa, trots att vi redan har två datorer. Tror dock inte att pappa räknar våra datorer som datorer med tanke på att om han skulle bestämma skulle alla endast ha appelprylar hemma. Något som han alltid kommenterar då jag säger att jag är nöjd med det jag har. Tror detta var hans sätt att smussla in lite fler äpplen i vårt hem. Men tack iallafall pappa!

När jag väl kom hem berättade Mattias att han hade varit nere i servicebutiken (ligger en precis där vi bor) tidigare idag och att han hade fått med sig ostbågar hem för att jag hade varit där nere igår och kvinnan som jobbar där tyckte tydligen att jag var trevlig men alldeles för tanig haha. Så du ska jag göda lite och försöka klura ut hur den nya datorn fungerar!