These are the days

2012-09-24, 20:18:00 / Kategori: Allmänt
Är nu hemma efter en rolig helg i Norrköping hos Sara. Började med Hamilton 2 på bio i fredags och avslutades med soffhäng och pizza i söndags. Däremellan blev det en rundtur på stan där jag hittade en hel del kläder och andra nödvändningheter. Vi åkte därefter hem till en vän till Sara där vi käkade tacos och förfestade lite. Dock kom vi aldrig ut på krogen då vi missade bussen. Så istället åkte vi tillbaka till Sara och käkade chips och kollade på film. Nu däremot blir det mys med min saknade pojkvän.

Sladdar kan tydligen inte gå

2012-09-20, 18:42:00 / Kategori: Allmänt
Jag tycker om att min pojkvän är så otroligt smart och verkligen tänker igenom allt han gör. Det börjar med ett argt telefonsamtal där har skäller ut mig för att inte internet fungerar till hans dator fast att har bytt sladd. En kvart senare ringar han upp mig igen och berättar att han ringt till någon stackars it-support och börjat med att skälla ut även han. Efter många om och men frågar it-killen om Mattias har satt i internetkabeln i datorn och ja det hade han gjort. Killen dumförklarar sedan Mattias (med all rätt) genom att fråga om han även har satt i sladden i själva internetuttaget i hallen. Då minsann gick det upp ett ljus för mitt snille till pojkvän när han kollar ned på golvet och ser att sladden ligger ihoptrasslad på golvet, och inte i internetuttaget. Skamset fick han iallafall be om ursäkt till den stackars it-killen som säkert fick sig ett skratt. Min fråga är dock, vad är det för snubbe jag lever med egentligen? Och det värsta är att det varken är första eller andra gången det här händer, utan tredje gången.....?!!

Step out

2012-09-19, 22:10:00 / Kategori: Allmänt
 
Har precis kommit hem från Mattias föräldrar. Mariana fyllder nämligen år idag så dom bjöd på både smörgåstårta och jordgubbstårta så nu sitter jag här med matkoma. Har även varit hemma en snabbis och hämtat upp min syster och skrivit ut vägbeskivning till Norrköping så att jag hittar hem till Sara på fredag. Nu däremot väntar sägen, har mycket att hinna med imorgon.
 
Grattis även till Beckus som också fyller år idag!
 

Race against time

2012-09-19, 22:02:38 / Kategori: Allmänt
Inom dom fyra närmaste månaderna så känns det som att det är massor som jag ska hinna med. Jag blir nästan stressad. Alla fyller år, jag ska till Norrköping nu i helgen och hälsa på Sara, nästa månad ska jag till Viktoria i Göteborg över en helg, jag måste packa och ta reda på allt inför Gambia resan, jag ska till Gambia, jag måste hinna sola så att jag inte ligger där på stranden som en blekfis, jag måste färga mitt hår, jag ska på Swedish House Mafia, jag måste hinna gå och försöka uppgradera min garderob och utöver allt det måste jag hinna med mina båda jobb, storstäda lägenheten och handla mat. Och diska. Tiden går alldeles för fort!

Feel the dada

2012-09-17, 12:05:26 / Kategori: Allmänt
Hela den här helgen har i stort sätt bara bestått av födelsedagsfirande. I lördags var det födelsedagsfest för Petter och Adde ute i Hållsta och igår åkte vi hem till mamma för att fira Brita igen med släkten.

Nu däremot ligger jag som en utslagen potatis i soffan. Har varit vaken hela natten och hostat tills jag nästan spytt, så jag fick bli hemma idag. Om någon timme måste jag dock ta mig upp för att åka till sjukhuset och få lite vaccinationer inför resan. Sen blir det hem och självdö i soffan igen.

Födelsedagsfirande

2012-09-15, 14:28:16 / Kategori: Allmänt
Igår fyllde min lillasyster 14 år så det firade vi med lite bowling och ming. Fick iallafall bekräftat, det jag länge har trott, att jag aldrig kommer bli någon stjärna inom den där sporten. Mamma ägde oss alla. Trodde inte att hon heller kunde det där med bowling men där hade jag tydligen fel. Grattis igen Brita!